Choose your own adventure

Abonneer op onze nieuwsbrief

* zijn verplichte velden
De mooiste vacatures
home

Zelfstandig werkend Gastvrouw/Gastheer (aankomend)

Bedrijf
Restaurant 'Wolfslaar' *

Type horeca
Restaurant

Plaats
Breda

Dienstverband
Fulltime

Functieomschrijving

Wij zoeken per direct een (aankomend) zelfstandig werkend gastvrouw/-heer voor ons Wolfslaar Restaurant * met passie voor het vak. Iemand die het een uitdaging vindt om in een klein, jong en enthousiast team te versterken. Gemotiveerd, representatief, zelfstandig en goede contactuele en sociale vaardigheden zijn de eigenschappen waar wij naar zoeken. Kennis van wijnen is een pré.

Enthousiast en wil je reageren? Dat kan per mail t.a.v. Joëlle van den Heuvel, commercieel manager via joelle.vanden.heuvel@wolfslaar.com

Landgoed Wolfslaar is een bijzondere en unieke locatie gelegen in een bos aan de zuidrand van Breda met een imposant land- en koetshuis. Het landgoed en beide panden bieden mogelijkheden voor verschillende soorten bijeenkomsten. In het landhuis worden zakelijke bijeenkomsten, bruiloften, verjaardagsfeesten, afscheidsbijeenkomsten en (culinaire) workshops georganiseerd. In het koetshuis bevindt zich het, sinds 2005 met een Michelinster bekroonde, Wolfslaar Restaurant.

De missie van Landgoed Wolfslaar is elke gast een memorabele ervaring te bieden vanaf het eerste tot het laatste contactmoment. Dit wordt mogelijk gemaakt door een tot in de puntjes op elkaar ingespeeld team van medewerkers. Zij werken elke dag met veel plezier en liefde voor hun vak aan het neerzetten van een geweldige service en een hoogstaand product. Landgoed Wolfslaar onderscheidt zich volgens haar gasten vanwege het excellente gastheerschap, de bijzondere locatie en de culinaire kwaliteit.

Landgoed Wolfslaar is nog steeds groeiende en wij zijn daardoor regelmatig op zoek naar goede en gezellige collega’s. Naast een veelzijdige baan in een prachtige omgeving bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Wil jij werken in een jong en dynamisch team waar ruimte is voor eigen initiatief en zelfstandigheid, stuur dan een korte sollicitatiebrief met cv naar:

Landgoed Wolfslaar
T.a.v. Joëlle van den Heuvel
T 076 560 80 00
info@wolfslaar.com
www.wolfslaar.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.