Choose your own adventure

Abonneer op onze nieuwsbrief

* zijn verplichte velden
De mooiste vacatures
home

Assistent Maître

Bedrijf
Restaurant 'Cordial' *

Type horeca
Restaurant

Plaats
Oss

Dienstverband
Fulltime

Functieomschrijving

Restaurant Cordial ( 1 Michelinster ) in het centrum van Oss vormt samen met Hotel de Weverij een bijzondere combinatie voor zowel zakelijke als culinaire gasten. Het hotel heeft 60 kamers, een bar, lounge, en vergaderzalen met een capaciteit tot 250 personen. Brabantse gezelligheid en warmte gaan hier samen met een topkwaliteit keuken en een inspirerende omgeving.

Als Assistent Maître zorg jij samen met het team voor een optimale gastvrijheid en kwaliteit die past bij Restaurant Cordial. Dit doe jij door net dat stapje meer te zetten en de gast te verrassen.

Steek jij graag je handen uit de mouwen?

Vind je het leuk jouw passie voor eten en drinken over te brengen op onze gasten?

Dan ben jij degene die we zoeken!

Per 4 januari 2018 zijn we op zoek naar een enthousiaste en flexibele collega, die het leuk vindt om in een hecht team te werken.

Je bent representatief, stressbestendig, pro-actief en hebt genoeg veratwoordelijkheidsgevoel om zelfstandig leiding te hebben over het restaurant bij afwezigheid van de maitre. Je hebt altijd een glimlach op je gezicht en weet onze gasten te verrassen met jouw gastvrijheid en oog voor detail.

Onze nieuwe collega heeft minimaal een jaar ervaring in de bediening van een luxe restaurant en beheerst de Nederlandse en Engelse taal.

Solliciteren kan t.a.v. Jelle van Gangelen
j.vangangelen@deweverij.nl
www.restaurantcordial.nl