Choose your own adventure

Abonneer op onze nieuwsbrief

* zijn verplichte velden
De mooiste vacatures
home

Assistent Maître

Bedrijf
Restaurant 'De Goedheyd'

Type horeca
Restaurant

Plaats
Utrecht

Dienstverband
Fulltime

Functieomschrijving

Restaurant de Goedheyd (45 couvert) is op zoek naar versterking! Wij streven ernaar elke dag de verwachtingen van de gast te overtreffen.. Wij zoeken naar een assistent maître met een passie voor de gast en het product om samen met ons dit doel te bewerkstelligen.

Restaurant de Goedheyd ligt midden in hartje Utrecht, op loopafstand van het Centraal Station. Wij werken uitsluitend met mooie en eerlijke seizoensgebonden producten. De keuken voegt aan deze ingrediënten sprankelende accenten toe, aan jou de taak om de passie voor goed eten in een aangename stijlvolle sfeer met de gast te delen. 

Wij vinden het essentieel dat elke werknemer alles weet over de producten die wij serveren. Professionaliteit, vakmanschap en persoonlijke service staan bovenaan.

Wij zijn een klein team waarbij er veel direct contact is tussen keuken en bediening, verder werk je in een sfeervolle en prettige omgeving met enthousiaste collega's en eigenaars. 

Het restaurant is alleen geopend voor diner van dinsdag tm zaterdag.

Als medewerker bediening zal je nauw samenwerken met de maître. Je kan zowel goed zelfstandig als in teamverband werken. 

Je bent stressbestendig, creatief en hebt een oog voor detail. Daarnaast ben je bereid mee te denken in verbetering en gemotiveerd om nieuwe kennis en vaardigheden te leren.

Hiernaast voldoet de ideale kandidaat aan het volgende profiel:

• Ervaring met werken in een restaurant

• Een representatief voorkomen

• Positieve instelling

• Een flexibele werkhouding

 

Wij zijn benieuwd naar hoe jij onze gasten wilt verrassen en hun verblijf onvergetelijk maakt. Ben jij ons nieuwe teamlid? Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet.

Vraag naar Steven Rotscheid 030-2468472

of mail je cv naar info@degoedheyd.nl

 

Restaurant de Goedheyd

Hamburgerstraat 17

3512NP Utrecht 

030-2468472