Choose your own adventure

Abonneer op onze nieuwsbrief

* zijn verplichte velden
De mooiste vacatures
home

Assistent Mâitre / Sommelier

Bedrijf
Restaurant 'Damianz' in Het Arresthuis

Type horeca
Restaurant in hotel

Plaats
Roermond

Dienstverband
Fulltime

Functieomschrijving

Assistent Maître / Sommelier

Restaurant Damianz (gevestigd in een monumentale gevangenis) is op zoek naar een crimineel goede Assistent Maître / Sommelier. In dit voormalige Huis van Bewaring van Roermond, dat omgeturnd is naar een luxe 4-sterren hotel sta jij samen met je collega’s klaar om service op topniveau te verlenen. Gasten zijn zeven dagen per week welkom in Het Arresthuis om zich op te laten sluiten in ons Cellenblok, restaurant Damianz of in onze vergaderzalen.

Het Arresthuis is een bedrijf dat zich iedere dag weer ontwikkelt. Het bedrijf is de afgelopen jaren sterk gegroeid en heeft uitstekende gastrecensies die zich vertaald hebben in diverse onderscheidingen en prijzen. Dit maakt dat we op zoek zijn naar ondernemende en enthousiasmerende persoonlijkheid, die met veel energie en gedrevenheid wil bijdragen aan het behouden en verder uitbouwen van dit succes.

Wij zoeken iemand met passie voor het vak die het team kan aansturen en daarbij met veel bevlogenheid zijn/haar (wijn)kennis en praktijkervaring over weet over te brengen op de medewerkers en gasten. Als “sommelier” weet je onze gasten te adviseren en verrassen met heerlijke wijnen die uitstekend passen bij de gerechten die we serveren. Je bent gastvrij op een natuurlijke en professionele manier en doet er alles aan om de gasten een onvergetelijk verblijf te bezorgen!

PROFIEL
Voor deze functie zoeken wij een echte “teamplayer”: Je beschikt over de juiste opleiding/papieren, ruime ervaring, bent enthousiast, kan goed leidinggeven en organiseren. Je hebt een flexibele instelling en bent niet gebonden aan bepaalde tijden of dagen. Je hebt goede communicatieve en sociale vaardigheden en bent stressbestendig.

FUNCTIE-EISEN
- Bij voorkeur in bezit van een Horecavakdiploma
- Uitgebreide wijnkennis of bereidheid hier een opleiding voor te volgen; wij nemen de kosten van deze opleiding dan voor onze rekening.

- Uitgebreide vakkennis op het niveau dat we nastreven.
- Uitstekende mondelinge beheersing Duits en Engels; beheersing Frans is een pré

KERNWOORDEN VOOR DEZE FUNCTIE
Gastvrijheid, kwaliteit, groei, openheid, eigen verantwoordelijkheid en resultaat!

WAT BIEDEN WE?
- Een baan met voldoende uitdaging in een prachtige ambiance
- Uitstekende arbeidsvoorwaarden

- De mogelijkheid om fulltime in 4 dagen per week te werken (dus wekelijks 3 vrije dagen)!

 

INTERESSE/INFORMATIE
Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan het gewenste profiel, dan zien wij je sollicitatie graag tegemoet in de vorm van een brief met CV en pasfoto aan Jessie Faassen. (jessie@oranjerie.valk.com).

Contactgegevens:

Restaurant Damianz / Het Arresthuis

Pollartstraat 7

6041 GC Roermond

www.damianz.nl& www.hetarresthuis.nl