Choose your own adventure

Abonneer op onze nieuwsbrief

* zijn verplichte velden
De mooiste vacatures
home

Chef de Rang

Bedrijf
Restaurant 'Bij Jef' *

Type horeca
Restaurant

Plaats
Texel

Dienstverband
Fulltime

Functieomschrijving

Zijn de woorden gedreven, ambitie en passie kenmerkend voor jou? Lijkt een bijzondere werkplek op een eiland je helemaal het einde? Adem je de zilte zeelucht al in, maar zoek je nog de juiste gastronomische werkplek? Wij zijn een luxe restaurant met hotel suites en al jaren in het bezit van 1 Michelinster. We streven iedere dag naar perfectie. Dat maakt ons uniek op de Waddeneilanden. Kortom, wil je werken op topniveau, het beste uit je zelf halen en je grenzen continue blijven verleggen? Solliciteer dan naar de verschillende openstaande functies Bij Jef. 

Als Chef de Rang van 'Bij Jef' ben je onderdeel van onze bedieningsbrigade. Met jouw passie voor gastronomie en wijn, gedrevenheid en enthousiasme voor het vak, draag je bij aan de ultieme beleving van onze gast. Je adviseert op het gebied van wijn en houd de wijnkaart up to date. Daarnaast ben je mede verantwoordelijk voor het beheer en het aanvullen van de wijnvoorraad. Als Chef de Rang ben je niet alleen representatief, maar ook een gastheer/gastvrouw pur sang: je gaat voor perfectie!

Bij Jef streeft naar een hoog kwaliteitsniveau en omarmt ambitie, flexibiliteit, energie en gedrevenheid. Daarom zijn er binnen team diverse groei -en ontwikkelingsmogelijkheden.  

Wie zoeken wij? 

  • Je hebt minimaal MBO opleiding afgerond
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in de hospitality branche
  • Je beschikt over voldoende (basis) kennis van de ingrediënten en wijnen. 
  • Je spreekt vloeiend Nederlands en bij voorkeur ook een beetje Engels en Duits
  • Je bent bereid om voor een langere of kortere periode op het eiland te komen wonen, woonruimte is aanwezig.

Interesse of meer info? Vraag naar Jef Schuur en/of Nadine Mögling (Eigenaren) naar info@bijjef.nl

www.bijjef.nl