Choose your own adventure

Abonneer op onze nieuwsbrief

* zijn verplichte velden
De mooiste vacatures
home

Assistent Sommelier

Bedrijf
Restaurant 'Vinkeles' *

Type horeca
Restaurant in Hotel

Plaats
Amsterdam

Dienstverband
Fulltime

Functieomschrijving

Midden in Amsterdams historische centrum bevindt zich één van Amsterdams best bewaarde geheimen. The Dylan Amsterdam bestaat uit twee eeuwenoude grachtenpanden aan de beroemde Keizersgracht met in het hart de besloten binnentuin. Het hotel staat bekend om zijn subtiele combinatie tussen modern & klassiek design, het toegewijde personeel en zijn vijfsterren voorzieningen. De warme en uitnodigende sfeer maken dat gasten zich direct thuis voelen. Voor hen die van kwaliteit houden, is The Dylan een geliefde locatie.

Restaurant Vinkeles is op zoek naar een gemotiveerde collega die ambitie heeft zich te ontwikkelen in de wereld van wijnen. Je beschikt al over de basiskennis en onder de vleugels van de Sommelier ga je deze kennis verder ontwikkelen. Je geeft wijnadviezen aan de gasten, licht de mooie wijnen toe en zorgt voor een unieke belevenis. Naast de Assistent Sommelier taken werk je samen met het team mee in het restaurant.

Je ontvangt en begeleid gasten en je staat aan de pass. Ook in de Roomservice zorgt het team ervoor dat de gast verwend wordt.

De combinatie van wijnen en het uitvoeren van werkzaamheden in het restaurant zorgt ervoor dat geen dag hetzelfde is. Dit maakt het een gevarieerde en uitdagende functie. Restaurant Vinkeles staat met 18/20 punten in de GaultMillau en is in 2009 bekroond met een Michelinster.

De keuken, vaak omschreven als ‘spannend, licht, bescheiden en verfijnd’, is internationaal van kleur, maar wordt gekenmerkt door Franse kooktechnieken. Het restaurant is van dinsdag t/m zaterdag voor diner geopend en is gesloten tijdens lunch.

Meer info en/of solliciteren kan t.a.v. Michou Vreeswijk mvreeswijk@dylanamsterdam.com

www.dylanamsterdam.com