Choose your own adventure

Abonneer op onze nieuwsbrief

* zijn verplichte velden
De mooiste vacatures
home

Assistent Sommelier

Bedrijf
Restaurant 'De Librije' ***

Type horeca
Restaurant in Hotel

Plaats
Zwolle

Dienstverband
Fulltime

Functieomschrijving

Librije Beheer BV bestaat uit de kwaliteitsbedrijven Restaurant De Librije, Librije's Hotel, Librije's Winkel, Librije's Atelier en in Zwolle en Brass Boer op Bonaire & Zwolle.

Jonnie en Thérèse Boer leveren met hun medewerkers een hoge kwaliteit en de beleving van de gast staat altijd voorop.

Inhoud 

Als assistent sommelier ga je het team van de De Librije versterken. Je assisteert de sommelier bij de keuzes in wijn/spijs combinaties. Ook het plaatsen van de bestellingen bij onze wijnleveranciers en het beheren & op orde houden van de wijnkelder behoort tot de werkzaamheden. Je beschikt over meer dan voldoende vakkennis om te functioneren op het hoge niveau dat wij nastreven. Je adviseert de gasten én de de interne organisatie ten aanzien van de wijnen en het uitserveren ervan. Hiermee draag je bij aan de maximale gasttevredenheid en een optimaal financieel resultaat. 

Profiel 

Om voor deze functie in aanmerking te komen beschik je over MBO werk- en denkniveau. Je bent minimaal in het bezit van een wijnbrevet (SDEN 3), WSET 3/Vinoloog is een pré. Je hebt een flexibele instelling, ook in werktijden. Je bent gastvrij op een natuurlijke en representatieve wijzie. De woorden teamspirit, flexibiliteit en collegialiteit zijn op jou van toepassing.

Aanbod

Wij bieden een afwisselende fulltime functie volgens de Horeca-cao in een dynamische werkomgeving met een prettige werksfeer.

Procedure

Mail je cv en motivatie naar de afdeling personeelszaken van De Librije. Na een uitvoerige selectie word je mogelijk uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek en een meeloopdag.

De Librije

t.a.v. Afdeling Personeelszaken

Spinhuisplein 1

8011 ZZ Zwolle

personeelszaken@librije.com

www.librije.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.