Choose your own adventure

Abonneer op onze nieuwsbrief

* zijn verplichte velden
De mooiste vacatures
home

(demi) Chef de Rang

Bedrijf
Château St. Gerlach

Type horeca
Restaurant

Plaats
Valkenburg

Dienstverband
Fulltime

Functieomschrijving

De werkzaamheden Als (demi) Chef de Rang ben je werkzaam in het à la carte Restaurant Château St. Gerlach. We zoeken een collega die het bedieningsteam komt versterken. Je rapporteert rechtstreeks aan de  Maître.

Wie zoeken wij? Wij zoeken een gedreven en gepassioneerde collega met een gezonde dosis enthousiasme en goede sociale vaardigheden. Vanwege het hoge serviceniveau dat wij onze gasten bieden ervaar jij het als vanzelfsprekend om hen op een gastvrije, vriendelijke en professionele manier te bedienen en hen te laten genieten van een topverblijf. Onze medewerkers bepalen immers de sfeer en maken dat de gasten zich bij ons thuis voelen.   

Wat vragen wij van jou? Als gastheer/-vrouw van Restaurant Château St. Gerlach straal je op een natuurlijke manier gastvrijheid uit en beschik je over goede communicatieve vaardigheden en omgangsvormen. Een op F&B toegespitste opleiding en  werkervaring in de horeca is een pré. Evenals enige wijnkennis. Nog belangrijker is voor ons dat je je herkent in de begrippen; teamspirit, flexibiliteit en collegialiteit. Vanwege het veelvuldige contact met (inter-)nationale gasten, ben je communicatief vaardig en heb je een representatieve uitstraling. Naast een gedegen kennis van de Nederlandse taal kun je je tevens goed uitdrukken in het Engels en Duits.

De werktijden variëren van dinsdag t/m zondag.

De competenties die behoren bij deze functie zijn:
    •    inlevingsvermogen
    •    uitstraling
    •    actief
    •    fatsoen
    •    gastgerichtheid
    •    leidinggeven
    •    plannen en organiseren
    •    stressbestendigheid
Wat bieden wij jou? Je gaat werken in het enthousiaste team van Château St. Gerlach. Wij hebben een uitgebreid pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve (zorg)verzekeringen, een personeelspas waarmee je korting krijgt bij diverse bedrijven in de regio, deelname aan nationaal fietsproject/bedrijfsfitness, vergoeding studiekosten en trainingen en een korting op overnachtingen en Food & Beverage binnen Oostwegel Collection.

Details van de vacature
Afdeling ; Restaurant Château St. Gerlach
Contractvorm ; Arbeidsovereenkomst op basis van 38 uur per week
Werktijden ; Wisselende diensten, doorgaans van dinsdag t/m zondag
Talenkennis ; Een goede kennis van de Nederlandse en Duitse taal. Kennis van de Engelse taal is een pré.
Salaris ; Afhankelijk van leeftijd en werkervaring
Opleidingseisen ; Bij voorkeur MHS (of vergelijkbaar)
Ervaring ; Ervaring in een soortgelijke functie in het hogere segment van de gastronomie is vereist

Sollicitaties (voorzien van jouw CV), evenals vragen, kun je richten aan de afdeling Personeel & Organisatie (mail carriere@oostwegelcollection.nl)

Neem ook een kijkje op onze website