Choose your own adventure

Abonneer op onze nieuwsbrief

* zijn verplichte velden
De mooiste vacatures
home

Gastheer / Gastvrouw

Bedrijf
Restaurant 'De Hoefslag' *

Type horeca
Restaurant

Plaats
Bosch en Duin

Dienstverband
Fulltime

Functieomschrijving


Over jou
Jij bent een representatieve, energieke gastheer- vrouw, die onze gast een warm welkom gevoel geeft. Wanneer jij het perfecte serviceniveau wil bieden aan onze zakelijke en particuliere gasten in een dynamische en gastgerichte omgeving is dit jouw baan!.

We vragen natuurlijk wel iets van onze nieuwe collega…
Namelijk iemand die bevlogen, hartelijk en gastvrij is, met andere woorden jij hebt een BHG hart!
Als nieuwe collega werk je onder leiding van de bedrijfsleider, Marco. Jij hebt al aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie en bent een horecamens in hart en nieren. Je hebt bij voorkeur een basis kennis van wijnen. Ook heb je oog voor het kleinste detail en je kunt je goed inleven in de wens van de gast.

Over ons

Restaurant De Hoefslag dat 1 Michelinster heeft, is prachtig gelegen in de mooie bosrijke omgeving van Bosch en Duin. Restaurant De Hoefslag is onderverdeeld in een fine dining restaurant met een Michelinster en een bistro met een Bib Gourmand. Tevens is Restaurant De Hoefslag een perfecte ontmoetingsplaats voor particuliere en zakelijke bijeenkomsten; vergaderen in stijl, genieten van een exclusief (zakelijk) diner of een netwerkborrel in de mooie tuin.

Onze missie & visie…
Met plezier horeca bedrijven waardoor we de gast het hoogste niveau van gastvrijheid en kwaliteit bieden & de eerste keuze zijn voor gasten en medewerkers in horeca in (Midden-) Nederland.

Als medewerker van BHG…
    •    Zorg je voor een energieke werkhouding en een glimlach
    •    Ken je het product
    •    Besteed je zorg aan de zaak
    •    Houd je continu oog voor de gast
    •    Bij onvrede; toon je begrip
    •    En... heb je plezier in jouw werk!

Wat wij jou kunnen bieden…
Een informele werksfeer met korte lijnen waardoor we snel met elkaar schakelen. We zetten in op een langdurige samenwerking.

Herken jij jezelf in bovenstaande tekst en wil je met plezier naar je werk? Solliciteer dan door een korte motivatie en een cv met foto te sturen naar sollicitatie@bhg.nl t.a.v. Marco Westra.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.