Choose your own adventure

Abonneer op onze nieuwsbrief

* zijn verplichte velden
De mooiste vacatures
home

Gastheer / Gastvrouw

Bedrijf
Restaurant 'Vlaar'

Type horeca
Restaurant

Plaats
's-Graveland

Dienstverband
Fulltime

Functieomschrijving

Wij zoeken een fulltime medewerker bediening / gastheer / gastvrouw die naast een zeer dienstverlenende en gastvrije instelling, passie voor en kennis van wijn heeft.

Ervaring van minimaal een jaar bij een restaurant uit het hogere segment is noodzakelijk.

Over ons ;

Bij Restaurant Vlaar draait alles om puurheid, authenticiteit en kwaliteit; lekker en stijlvol uit eten in een ontspannen en vriendelijke sfeer. Restaurant Vlaar ligt in het mooie 's-Graveland bij Hilversum. Alles is huisgemaakt en er wordt met de seizoenen meegekookt.

Naast onze betaalbare en toegankelijke kaart serveren wij voor zowel lunch als diner een gastronomisch surprise menu van twee- tot zesgangen. De gastvrije brigade staat zeven dagen per week voor je klaar voor lunch, vergaderen en diner.

Restaurant Vlaar behoort inmiddels tot de top 500 van Nederland en is bekroond met 12 GaultMillau punten. Onder leiding van chef-kok Danny Rijs kookt een team van jonge gepassioneerde koks op een creatieve en vernieuwende manier frisse, pure en verse gerechten. De wijnkaart biedt een uitgebreid en kwalitatief assortiment wijnen.

Solliciteren kan t.a.v Carine Lammers info@restaurantvlaar.nl

www.restaurantvlaar.nl