Choose your own adventure

Abonneer op onze nieuwsbrief

* zijn verplichte velden
De mooiste vacatures
home

Gastheer / Gastvrouw

Bedrijf
Restaurant '&moshik' **

Type horeca
Restaurant

Plaats
Amsterdam

Dienstverband
Fulltime

Functieomschrijving

Heb je ervaring in de bediening en wil je werken op top niveau? Ben jij diegene die gasten een unieke beleving biedt? Solliciteer dan nu als medewerker bediening in ons restaurant &moshik, bekroond met twee Michelin sterren. Als onze nieuwe collega, zorg je samen met maîtres Janine Kinderman & Ralph Lokker voor het creëren van een unieke beleving voor onze gasten. Naast het verzorgen van een topavond in ons restaurant, vertel je vol enthousiasme over ons inspirerende bedrijf.

Je beschikt over basiskennis betreffende wijn en spijs en je weet een professionele houding aan te nemen tegenover gasten op relatief informele, authentieke manier. In ons bedrijf is het belangrijk om jezelf te zijn. Als medewerker bediening: Ontvang je onze gasten en begeleid je hen naar hun tafel; Vertel je vol enthousiasme over ons inspirerende bedrijf; Zorg je voor het creëren van een unieke beleving voor onze gasten Ben je operationeel op alle fronten inzetbaar.

Wat we je bieden: Een inspirerende werkomgeving met enthousiaste collega’s; Werken op top niveau met onze chef Moshik Roth; Mogelijkheden tot professionele en persoonlijke groei.

Wat we van je vragen: Je hebt een passie voor hospitality, wijn en spijs; Je hebt relevante ervaring in hospitality; Je hebt een professionele houding tegenover onze gasten op een relatief informele en authentieke manier; Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels; Je bent beschikbaar van woensdag tot en met zondag; Je bent woonachtig in of dichtbij Amsterdam.

Ons team bestaat uit een combinatie van toegewijde full- en parttimers. Wij kijken uit naar een gesprek met jou om erachter te komen hoe wij jouw talent kunnen inzetten en hoe wij jou de kans kunnen geven om zowel professioneel als persoonlijk te groeien binnen ons bedrijf.

Ralph Lokker, Maître bij &moshik over zijn ervaringen: "Als ik naar mijn eigen ontwikkeling kijk, dan kan ik niet anders zeggen dan dat &moshik voor mij een succes verhaal is! Bijna vier jaar geleden ben ik hier terecht gekomen als oproepkracht, naast mijn studie aan de Hoge Hotelschool Den Haag. Eerst wilde ik voor mijn eindstage naar het buitenland, echter hebben gesprekken met de eigenaren ervoor gezorgd dat ik als stagiair assistent maître kon worden. Na een stage van een jaar ben ik afgelopen januari maître geworden. Deze loopbaan heb ik onder andere te danken aan de manier waarop &moshik helpt met het bevorderen van mijn professionele groei."

Ben jij degene die een onze gasten een onvergetelijke avond laat beleven en ben je fulltime beschikbaar?

Dan vernemen we graag van je! Reageer hier

www.moshikrestaurant.com