Choose your own adventure

Abonneer op onze nieuwsbrief

* zijn verplichte velden
De mooiste vacatures
home

Medewerker Bediening

Bedrijf
Restaurant 'Noble Kitchen'

Type horeca
Restaurant

Plaats
Cromvoirt

Dienstverband
Fulltime

Functieomschrijving

In slechts vier jaar tijd heeft patron-cuisinier Edwin Kats Restaurant Noble* in ’s-Hertogenbosch met verve op de kaart gezet. Met een Michelinster en een immer groeiende klandizie is Noble nu al niet meer weg te denken uit culinair Nederland.

Tijd voor een nieuwe uitdaging! Kats heeft in april 2018 zijn tweede restaurant geopend: Noble Kitchen. Op een uitzonderlijk mooie locatie in de omgeving van ’s-Hertogenbosch op een nog te openen golfbaan in een spectaculair nieuw pand, met invallend licht en rondom zicht op de omringende natuur.

Noble Kitchen is meer dan alleen een restaurant. Een restaurant, brasserie, bar, terras, 4 zalen en een buitenkeuken onder 1 bijzonder dak!

Noble Kitchen zoekt: pioniers die een totaalbeleving willen meegeven aan de gast. Pioniers die geen uitdaging uit de weg gaan!

Pioniers in de bediening
Je maakt deel uit van een team dat er helemaal voor gaat en onze trots tot een succes maakt. Je bent de ultieme gastvrouw/gastheer, het aanvoelen van jouw gasten zorgt er voor dat je hen verrast en met een heerlijk gevoel weer afscheid laat nemen. Deze gasten komen terug voor Noble Kitchen maar ook voor jou! Het kan niet anders dat je enthousiast bent, altijd representatief en je werkervaring in een soortgelijke omgeving hebt.

Dit bieden wij:

  • Flexibele 4-daagse werkweek
  • Inhouse experience (verzorgd diner voor 2 personen)
  • Korting bij de restaurants van Edwin Kats
  • Golf groepslessen
  • Gebruik van fitnessfaciliteiten
  • Trainingen en interne doorgroeimogelijkheden
  • Korting op collectieve zorgverzekering

Ben jij die bevlogen medewerker bediening die Noble Kitchen tot onschatbare hoogtes brengt?

Kom dan ons team komen versterken en mail dan rechtstreeks jouw CV en motivatie naar marieke@noblekitchen.nl