Choose your own adventure

Abonneer op onze nieuwsbrief

* zijn verplichte velden
De mooiste vacatures
home

Gastheer / Gastvrouw

Bedrijf
Restaurant ' 't Amsterdammetje' *

Type horeca
Restaurant

Plaats
Loenen aan de Vecht

Dienstverband
Fulltime

Functieomschrijving

Restaurant 't Amsterdammertje is een jong en dynamisch bedrijf. Gelegen in de dorpskern van Loenen aan de Vecht, goed bereikbaar via de A2, tussen Amsterdam en Utrecht. Eigenaar en chef André Gerrits en zijn vrouw Genevieve Paulina vieren dit jaar hun 10-jarig jubileum. Zij hebben een jonge en gretige equipe om zich heen verzameld die als een hechte familie aanvoelt. Het restaurant bied plaats aan 80-100 gasten, is trotse bezitter van een Michelinster en telt 16/20 Gault Millau punten. Lid van Alliance Gastronomique.

Ben jij de topper die we zoeken? Medewerker Bediening is niet zomaar een baantje. Het is een way of life! Als Medewerker Bediening ben jij verantwoordelijk voor je eigen wijk, zie het als je eigen restaurantje. Daarnaast ontvang je de gasten en zorg je ervoor dat ze zich gelijk thuis voelen. Uitserveren van dranken en gerechten is een klein kunstje maar het kan op sommige momenten erg druk en hectisch zijn, het is dan van belang dat je overzicht kunt bewaren en net een stapje harder kan lopen. Maar natuurlijk door wel de rust te bewaren en aanwezig te blijven voor je gasten en collega’s. Ondertussen is het een mooie kans om samen met je team de verwachtingen van diezelfde gasten te overtreffen.

Wie zoeken wij:

Een enthousiaste collega die van aanpakken weet, gastgericht en representatief is.

Ervaring is een pré maar leergierigheid en doorzettingsvermogen nog veel belangrijker.

Je kunt minimaal 2 dagen per week werken en bent flexibel in je werktijden omdat deze ook voornamelijk ’s avonds en in het weekend zullen zijn.

Wij bieden jou:

Een uitdagende en verantwoordelijke functie binnen een super leuk team. 

Een marktconform salaris afhankelijk van werkervaring met prima secundaire voorwaarden.

Mogelijkheid voor opleiding tot leermeester, (assistent) sommelier en/of barista.

Deelname aan Alliance College en korting bij Alliance restaurants.

Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden.

Twee vaste vrije dagen per week (zondag en maandag).

Denk jij na het lezen van deze vacature dat dit jouw baan is maar heb je nog vragen? Dan kun je bellen naar 0294-234848 en vragen naar Jouke de Bruin. Je kunt natuurlijk ook meteen solliciteren! Stuur dan een korte motivatie en je cv naar info@restaurantamsterdammertje.nl. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

www.restaurantamsterdammetje.nl