Choose your own adventure

Abonneer op onze nieuwsbrief

* zijn verplichte velden
De mooiste vacatures
home

Gastheer / Gastvrouw

Bedrijf
Kasteel 'Engelenburg'

Type horeca
Restaurant in Hotel

Plaats
Brummen

Dienstverband
Fulltime & Parttime

Functieomschrijving

Kasteel Engelenburg is een bijzonder hotel met restaurant. Op de rand van de Veluwe en de IJsselvallei is Kasteel Engelenburg centraal gelegen tussen Apeldoorn en Arnhem, vlakbij Zutphen en Deventer. Nationaal Park de Hoge Veluwe ligt om de hoek. Kasteel Engelenburg is lid van Relais & Chateaux, de collectie van de meer dan 500 mooiste buitenhotels in de wereld. 

Ons à la carte restaurant is gesitueerd in de 19e eeuwse serre en bekroond met 3 rode bestekjes door Michelin, 15,5 punten in Gault Millau en onze wijnkaart is gekozen tot wijnkaart van het jaar 2018 door Perswijn. Daarnaast beschikken wij over diverse salons voor lunches en diners voor gezelschappen. Het prachtige terras aan de slotgracht is gekozen tot terras van het jaar 2018 (Gault Millau). 

We serveren uitgebreide lunches en diners op hoog niveau.

Gastvrijheid en persoonlijke aandacht voor onze gasten staan bij ons hoog in het vaandel.

Per direct willen wij onze brigade uitbreiden met een enthousiaste gastheer / gastvrouw.

De keuken van Kasteel Engelenburg kookt op hoog culinair niveau en de specialisatie daarnaast in de wijnen van Zuid-Afrika is absoluut uniek. Wij bezitten de grootste collectie Zuid-Afrikaanse wijn van Europa die beheert wordt door de sommelier van het jaar (Proefschrift Restaurants). Daarnaast is onze Schotse single malt whisky collectie de grootste van Nederland en gaan we zeker ook met onze tijd mee dankzij onze biersommelier.

We bieden jou:

Een zeer gevarieerde baan in prachtige restaurant met een team van 15 enthousiaste collega’s in de bediening. En niet voor niets werken de meeste medewerkers al vele jaren met veel plezier bij ons. Als jij ook van aanpakken, uitdagingen en kwaliteit houdt, stuur dan jouw CV en motivatie brief naar Arjen Pleij (Food & Beverage Manager)

Voor meer informatie kun je Arjen Pleij natuurlijk ook bellen op 0575-569999 of mailen reserveringen@engelenburg.com

Voor meer informatie: www.engelenburg.com