Choose your own adventure

Abonneer op onze nieuwsbrief

* zijn verplichte velden
De mooiste vacatures
home

Gastheer Gastvrouw Sommelier

Bedrijf
Restaurant 'Delfins'

Type horeca
Restaurant

Plaats
Bonaire

Dienstverband
Fulltime

Functieomschrijving

Vanaf 1 november 2017 verzorgen Jonnie en Thérèse Boer het management van het beachrestaurant op het Delfins Beach Resort op Bonaire. Zij voeren hier een wereldse, toegankelijke kaart mét de signatuur van De Librije. De wijnen worden met zorg geselecteerd om de gast een zo divers mogelijk aanbod van smaakpaletten aan te bieden.

Functie-inhoud
Als Sommelier ga je het team van het beachrestaurant versterken en draai je mee in het servies. Je adviseert bij de keuzes in wijn/spijs combinaties. Ook ben je verantwoordelijk voor het beheer van de wijnvoorraad en het aanvullen van de voorraden. Je beschikt over meer dan voldoende vakkennis om te functioneren op het niveau dat wij nastreven. Verder adviseer je de gasten én de interne organisatie ten aanzien van de wijnen en serveer je deze uit. Hiermee draag je bij aan een hoge gasttevredenheid en een optimaal financieel resultaat. Vanaf augustus 2017 heb je een inwerkperiode bij De Librije en vanaf oktober 2017 ga je aan de slag in het beachrestaurant op Bonaire.

Profiel

Om voor deze functie in aanmerking te komen, beschik je over MBO werk- en denkniveau en je bent minimaal in het bezit van een Wijnbrevet (SWEN 2). Je hebt een flexibele instelling, ook in je werktijden. Je bent gastvrij op een natuurlijke en representatieve wijze. De woorden teamspirit, flexibiliteit en collegialiteit zijn op jou van toepassing.

Wij bieden

Wij bieden een fulltime functie volgens de Horeca-cao in een dynamische werkomgeving. Na een uitvoerige selectie word je mogelijk uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek en een meeloopdag. Vanaf augustus heb je een inwerkperiode bij De Librije en vanaf oktober ga je naar Bonaire. Wanneer je geïnteresseerd bent, stuur dan een sollicitatiebrief met cv naar personeelszaken@librije.com of per post naar Spinhuisplein 1, 8011 ZZ te Zwolle, ter attentie van Personeelszaken.