Choose your own adventure

Abonneer op onze nieuwsbrief

* zijn verplichte velden
De mooiste vacatures
home

Maître

Bedrijf
Restaurant 'Vinkeles' *

Type horeca
Restaurant in hotel

Plaats
Amsterdam

Dienstverband
Fulltime

Functieomschrijving

Bij The Dylan Amsterdam, Amsterdams meest vooraanstaande boutique hotel, is een unieke vacature vrij gekomen. Wij zijn op zoek naar een nieuwe Maître voor het met een Michelinster bekroonde Restaurant Vinkeles.

Restaurant Vinkeles staat met 18/20 punten in de GaultMillau en is in 2009 bekroond met een Michelinster. De keuken, vaak omschreven als ‘spannend, licht, bescheiden en verfijnd’, is internationaal van kleur, maar wordt gekenmerkt door Franse kooktechnieken. Het restaurant is van dinsdag t/m zaterdag voor diner geopend en is gesloten tijdens lunch.

Als Maître ben je het gezicht van Restaurant Vinkeles. Gastvrijheid staat bij jou voorop en dit straal je op alle mogelijke manieren uit. Je bent een echte gastheer en/of gastvrouw. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het aansturen van het gehele operationele proces van Restaurant Vinkeles.

Samen met Executive Chef Dennis Kuipers en Sommelier Natasja Noorlander zorg je ervoor dat alle gasten een geweldige culinaire avond beleven. Je bent continue bezig met het waarborgen van de hoge servicekwaliteit. Tevens begeleid je een gemotiveerd, passievol team en vindt je het belangrijk jouw team te trainen en te coachen.

The Dylan Amsterdam is een zelfstandig hotel, wat betekent dat je veel vrijheid hebt voor creativiteit en het aandragen en implementeren van nieuwe ideeën.

Wie ben jij?

  • Je hebt (assistent) leidinggevende ervaring in een hoogstaand culinair restaurant.
  • Je bent gastvrij en vindt het belangrijk om een toegankelijke ambiance te creëren.
  • Je hebt uitgebreide vakkennis en technische vaardigheden op het gebied van restaurant service en wijnen.
  • Je wordt enthousiast van het trainen en begeleiden van medewerkers in alle aspecten van service.
  • Je bent communicatief vaardig in spreken, luisteren en schrijven in zowel de Nederlandse en Engelse taal. 

Wordt je enthousiast van het lezen van deze vacature en herken jij jezelf meteen? Stuur dan je CV en motivatie via deze website of naar hr@dylanamsterdam.com t.a.v Michou Vreeswijk. Ga voor meer informatie over het hotel naar www.dylanamsterdam.com.