Choose your own adventure

Abonneer op onze nieuwsbrief

* zijn verplichte velden
De mooiste vacatures
home

Medewerker Bediening

Bedrijf
Restaurant 'De Hoefslag' *

Type horeca
Restaurant

Plaats
Bosch en Duin

Dienstverband
Fulltime/Parttime/Oproep

Functieomschrijving

Jij hebt passie voor de horeca en je bent paar uurtjes per week of juist fulltime beschikbaar om te komen werken in de onlangs verbouwde Bistro van HFSLG.

Als medewerker bediening ben jij diegene die onze gasten een warm welkom geeft tijdens een diner, lunch, bruiloft of zakelijk event. Jij bent een representatieve, energieke collega, die onze gast het perfecte serviceniveau wil bieden. Je hebt ervaring in de horeca en je maakt graag onderdeel uit van een gezellig team. De ideale baan naast een studie!

Dit vragen wij van onze nieuwe collega ;
Dat je Bevlogen, Hartelijk en Gastvrij bent, met andere woorden jij hebt een BHG hart!
Als nieuwe collega werk je onder leiding van de bedrijfsleider, Bart. Je hebt oog voor detail en je kunt je goed inleven in de wens van de gast. Als je ook nog eens kennis hebt van wijnen, dan heb je een streepje voor. Als je dat niet hebt dan leren we het je.

Over HFSLG (restaurant Hoefslag)

HFSLG is prachtig gelegen in de mooie bosrijke omgeving van Bosch en Duin en is onderverdeeld in een fine dining restaurant met een Michelinster en een bistro met een Bib Gourmand. Tevens is Restaurant De Hoefslag een perfecte ontmoetingsplaats voor particuliere en zakelijke bijeenkomsten; vergaderen in stijl, genieten van een exclusief (zakelijk) diner of een netwerkborrel in de mooie tuin.

Dit bieden wij jou ;

  •  De mogelijkheid tot zeer flexibel werken;
  •  Een marktconform salaris aansluitend bij jouw ervaring en leeftijd;
  •  Je wordt ingewerkt door een collega die je de in’s en out’s van de locatie laat zien;
  •  Mogelijkheden tot het volgen van verschillende workshops tijdens o.a. de Talentday; Een vakkundig team dat staat te springen om jou te leren kennen.

Lijkt het je wat?
Denk jij na het lezen van deze vacature dat jij onze nieuwe collega bent? Stuur dan jouw cv met foto en motivatie t.a.v. Bart de groot.

Heb je nog vragen over de vacature? Dan kun je contact opnemen met afdeling personeelszaken via 030-7440059 of een mail sturen naar PZ@bhg.nl.

Locatie Bosch & Duin gemeente Zeist tussen Utrecht en Amersfoort

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.