Choose your own adventure

Abonneer op onze nieuwsbrief

* zijn verplichte velden
De mooiste vacatures
home

Restaurant Manager

Bedrijf
Herberg 'De Zoelensche Brug'

Type horeca
Restaurant

Plaats
Zoelen

Dienstverband
Fulltime

Functieomschrijving

Herberg De Zoelensche Brug, in het hart van de Betuwe. In dit voormalige tolhuis, gelegen bij rivier De Linge, tussen fruitboomgaarden, koken wij met de mooiste producten uit de streek. restaurant heeft 80 couverts en is sinds 2018 onderscheiden met een Michelin BIB-Gourmand. Van woensdag tot en met zondag geopend vanaf 11:00 voor zowel lunch als diner, maar ook voor een kop koffie met appeltaart of een borrel. Naast het restaurant ook ruimte tot maximaal 250 personen voor bedrijven, bruiloften, feesten en partijen. Hier wordt ook regelmatig gebruik van gemaakt. Van kleine workshop, vergadering, tot uitgebreid 10-gangen walking diner of personeelsfeest.

Voor de bediening zoeken we gastvrije medewerkers met leidinggevende ervaring op parttime of fulltime basis. Heb je verantwoordelijkheidsgevoel, doorzettingsvermogen en kun je goed leidinggeven en samenwerken, dan komen we graag met jou in contact! Wij zoeken iemand die maf is van lekker eten, gek op wijn en gezellig is met collega’s. Gaat de avond los, dan jij ook. Je stuurt de bediening aan en houdt het overzicht. Je ben er goed in om alles op rolletjes te laten lopen en mensen een topavond te bezorgen. We bieden jou: Een goed salaris passend bij de functie en jouw ervaring. Twee aaneengesloten vrije dagen: maandag en dinsdag. Mogelijkheden tot het volgen van cursussen om je te ontwikkelen. De mogelijkheid om je te specialiseren op jouw favoriete vakgebied, zoals kaas en wijn. Ruimte tot ontwikkeling persoonlijke interesses. Een afwisselende baan op een unieke locatie.

Werk in een jong en enthousiast team. Het aantal uren bepalen we in overleg. En extra uren worden gecompenseert.

Bij voorkeur iemand met een goede wijnkennis of iemand met sterke interesse op dit gebied om samen met de eigenaar de wijnkaart verder te ontwikkelen. Ook een combinatie functie met sales & marketing mogelijk.

Je intresse tonen kan t.a.v. Jeffrey Schoeman info@zoelenschebrug.nl of bel 0344-681292

www.zoelenschebrug.nl