Choose your own adventure

Abonneer op onze nieuwsbrief

* zijn verplichte velden
De mooiste vacatures
home

Sommelier

Bedrijf
Restaurant 'De Treeswijkhoeve' **

Type horeca
Restaurant

Plaats
Waalre

Dienstverband
Fulltime

Functieomschrijving

De Treeswijkhoeve bestaat volgend jaar 30 jaar en sinds november 2012 heeft ons restaurant twee Michelinsterren en zijn we lid van Alliance Gastronomique. 18 punten Gault & Millau en plaats 32 in de Lekker van 2018.
Je werkt in een gemotiveerd team o.l.v. de maître-sommelier, Remon van de Kerkhof, bekroond door Gault & Millau als Sommelier van het Jaar 2018.
Functie-inhoud
Door jouw ervaring in de bediening in combinatie met jouw vakkennis, creativiteit en passie voor gastronomie, zorg jij ervoor dat onze gasten in De Treeswijkhoeve een onvergetelijke ervaring beleven.
Je onderhoudt en verzorgt de gasten op een prettige en professionele manier.

Profiel ;
Om voor deze functie in aanmerking te komen beschik je over MBO 4 werk- en denkniveau en is een passie voor wijn absoluut noodzakelijk.

Verder beschik je over minimaal SDEN 3 niveau en bij voorkeur, maar niet noodzakelijk een WSET kwalificatie of CMS Introductory.
Je werkt nauw samen met de maître-sommelier om het wijnprogramma op orde te houden; proeverijen, wijn-spijs combinaties bedenken, wijnkaart up-to-date houden, het zoeken (en vinden!) van nieuwe unieke wijnen om de kaart op te luisteren alsmede kelderwerk natuurlijk.

De wijnkaart is een verlenging van onze keuken en stijl en we lopen tegen de duizend ‘listings’ aan nu. Je hebt een flexibele instelling, ook in je werktijden. Je bent gastvrij op een natuurlijke en representatieve manier. De woorden teamspirit, flexibiliteit, spontaniteit en collegialiteit zijn op jou van toepassing.

Wij bieden een fulltime functie in een dynamische werkomgeving, een vijfdaagse werkweek met vaste sluitingsdagen op maandag en dinsdag. Na een uitvoerige selectie word je mogelijk uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek en een meeloopdag.

Wanneer je geïnteresseerd bent, stuur dan een motivatie brief met cv naar anne-laura@treeswijkhoeve.nl t.a.v. Mevrouw Anne-Laura Middelweerd

www.treeswijkhoeve.nl