Choose your own adventure

Abonneer op onze nieuwsbrief

* zijn verplichte velden
De mooiste vacatures
home

Zelfstandig medewerker bediening

Bedrijf
Restaurant 'La Folie'

Type horeca
Restaurant

Plaats
Zaltbommel

Dienstverband
Fulltime & Parttime

Functieomschrijving

Restaurant La Folie bestaat sinds oktober 2008 en is gevestigd in een monumentaal pand in de binnenstad van Zaltbommel. Het pand ademt een intieme sfeer uit en heeft een bijzondere indeling die bestaat uit twee ruimtes; een beneden gedeelte en een opkamer. Het restaurant biedt plaats aan maximaal 36 gasten.

Ter versterking van onze bedieningsbrigade zijn wij op zoek naar:

Een zelfstandig medewerker bediening voor een parttime/fulltime dienstverband.

Als medewerker bediening ga je het team van Restaurant La Folie versterken en draai je mee in het servies. Je bent onder andere verantwoordelijk voor de gastvrije ontvangst van onze gasten, het opnemen van de bestellingen, het uitserveren van gerechten en dranken, het verzorgen van mise en place werkzaamheden, communicatie met de keuken, aannemen van reserveringen en opmaken van de rekening. Daarnaast beschik je over voldoende vakkennis om gasten goed te kunnen informeren met betrekking tot het menu en andere zaken.

Om voor de functie in aanmerking te komen beschik je minimaal over een MBO werk- en denkniveau en beschik je over een basiskennis van wijnen en dranken. Je hebt een flexibele instelling, ook in je werktijden. Daarnaast ben je gastvrij en doe je er alles aan om gasten tevreden te stellen.

Wij bieden met ingang van januari 2019 een parttime of fulltime functie (24 – 38 uur) met beloning volgens de Horeca-cao, waarbij je komt te werken in een klein, jong en dynamisch team. Werktijden zijn in overleg, maar in ieder geval vrijdag en zaterdag avond en twee a drie doordeweekse avonden. Zondag en maandag is het restaurant gesloten.

Na een voorselectie word je mogelijk uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek. Je krijgt in alle gevallen een reactie op je ingezonden sollicitatie.

Voor meer informatie of om te solliciteren stuur je een motivatiebrief en CV naar info@restaurantlafolie.nl ter attentie van Lieke Kerkhofs.

Restaurant La Folie

Gamerschestraat 45

5301 AR Zaltbommel

Tel: 0418-684626

www.restaurantlafolie.nl