Choose your own adventure

Abonneer op onze nieuwsbrief

* zijn verplichte velden
De mooiste vacatures
home

Gastheer / Gastvrouw

Bedrijf
Restaurant 'Bij Jef' *

Type horeca
Restaurant

Plaats
Texel

Dienstverband
Fulltime

Functieomschrijving

Zijn de woorden gedreven, ambitie en passie kenmerkend voor jou? Lijkt een bijzondere werkplek op een eiland je helemaal het einde? Adem je de zilte zeelucht al in, maar zoek je nog de juiste gastronomische werkplek? Wij zijn een luxe restaurant met hotel suites en al jaren in het bezit van 1 Michelinster. We streven iedere dag naar perfectie. Dat maakt ons uniek op de Waddeneilanden. Kortom, wil je werken op topniveau, het beste uit je zelf halen en je grenzen continue blijven verleggen? Solliciteer dan naar de verschillende openstaande functies Bij Jef. 

Als zelfstandig werkend gastheer/vrouw van het Bij Jef team werk je mee in de bediening en zorg je voor zowel de restaurantgast als de hotelgast. Je hebt voldoende vakkennis om te functioneren op het hoge niveau dat wij nastreven en door jouw organisatorische vermogen en ervaring ga je geen uitdaging uit de weg. Jouw passie voor gastronomie en wijn zorgt ervoor dat het de gasten aan niets hoeft te ontbreken.

Bij Jef streeft naar een hoog kwaliteitsniveau en omarmt ambitie, flexibiliteit, energie en gedrevenheid. Daarom zijn er binnen het team diverse groei –en ontwikkelingsmogelijkheden.  

Wie zoeken wij? 

  • Je hebt minimaal MBO opleiding afgerond
  • Je spreekt vloeiend Nederlands en bij voorkeur Engels en Duits
  • Je beschikt over voldoende (basis) kennis van de ingrediënten en wijn 
  • Je bent bereid om voor een langere of kortere periode op het eiland te komen wonen

Interesse? Stuur dan jouw cv met motivatie t.a.v. Jef Schuur en/of Nadine Mögling naar  info@bijjef.nl

www.bijjef.nl