Choose your own adventure

Abonneer op onze nieuwsbrief

* zijn verplichte velden
De mooiste vacatures
home

1e Medewerker Bediening

Bedrijf
Restaurant 'NOVO'

Type horeca
Restaurant

Plaats
Maastricht

Dienstverband
Fulltime

Functieomschrijving

Novo new dining 

Verfrissend, grensverleggend & creatief
Midden in Wijck, Maastricht staat Novo new dining. In een moderne setting presenteert Rodny Welters en z’n ambitieuze team gerechten die gebaseerd zijn op z’n vele reizen, zonder de klassieke Franse keuken uit het oog te verliezen. Respect voor mooie en eerlijke producten maar ondertussen ook eigenzinnig. De zintuigen worden geprikkeld door frisse tonen en avontuurlijke smaak combinaties.

De wijnkaart vertegenwoordigt de Oude en de Nieuwe wereld. Onze mondiale blik zorgt voor een variëteit aan wijnen. Ons team zorgt er op een ontspannen wijze voor dat je je thuis voelt.

Voor ons restaurant Novo zijn we op zoek naar een medewerker bediening die met haar / zijn ervaring & enthousiasme onze gasten bij Novo in de watten kan leggen. Je bent een doorzetter en zorgt voor een fijne beleving bij onze gasten. Beleving aan tafel en goede service staan bij ons hoog in het vaandel.

Werkzaamheden variëren van gasten ontvangen, wijnen, bieren, cocktails, gerechten serveren en de voorbereidingen achter de schermen. Uiteraard waarderen wij ook het meedenken binnen ons concept. Er is genoeg ruimte voor eigen inbreng.

Profiel

Je hebt een flexibele instelling, ook in je werktijden. Je bent gastvrij op een natuurlijke en representatieve manier. De woorden teamspirit, flexibiliteit en collegialiteit zijn op jou van toepassing. Rooster in overleg en uiteraard tijd voor sociaal leven naast je baan in de horeca. Samen kijken we ook naar de mogelijkheden voor een cursus of opleiding gedurende de contract periode. Denk hierbij aan WSET2, sociaal hygiene etc. 

Aanbod

Wij bieden een fulltime functie met een goede beloning, afwisselende tijden en zeker ook tijd voor sociaal leven. Daarnaast nemen we je mee op onze inspiratie reis aan het einde van het jaar! 

Wegens aanblijvende drukte willen we ons graag verbeteren & versterken.

Contractduur 12 maanden

Soort dienstverband: Fulltime, Bepaalde tijd

Meer info of solliciteren mail of bel Rodny (eigenaar) +31652015092 rjewelters@novo-dining.com