Choose your own adventure

Abonneer op onze nieuwsbrief

* zijn verplichte velden
De mooiste vacatures
home

Gastheer / Gastvrouw

Bedrijf
Restaurant ' 't Klooster'

Type horeca
Restaurant

Plaats
Wijk bij Duurstede

Dienstverband
Fulltime

Functieomschrijving

Restaurant 't Klooster is een kleine parel in Wijk bij Duurstede, wij staan vermeld in Gault Millau, Lekker 500, en zijn door Pieter Nijdam in de Telegraaf geprezen als ster waardig. Woensdag t/m zondag bieden we een uniek menu ( de gast kan kiezen tussen 4-6-8 gangen), gecreëerd door chef Roy & chef Rik.

We bieden plek aan ongeveer 25 gasten. We gebruiken alleen lokale verse ingrediënten vanuit de moestuin, het voedselbos en het wild. Natuurlijk betekend dat dat het menu dagelijks wisselt.

Wij geloven dat wij de meest persoonlijke culinaire beleving in de omgeving zijn.

Wij zijn op zoek naar iemand om ons bedieningsteam te versterken. We hebben iemand nodig met een sprankelende personaliteit, militaire discipline en grote ambities. Omdat het een klein restaurant en een klein team is, zal die persoon een grote invloed hebben op de diner ervaring en het bedrijf als geheel. Daarom zoeken wij iemand die wil groeien als een vakman/vrouw en wil samenwerken met ons op ster niveau.

Dagelijkse taken zijn onder andere schoonmaken, het klaarzetten van het restaurant, het bevestigen van reserveringen, het leren van het dagmenu en natuurlijk het bedienen van gasten.

Omdat we nog in de beginfase zitten heb je de kans om deel uit te maken van iets geweldigs voordat het nationaal wordt erkend.

Het aantal uren bepalen we in overleg. Hebben we je interesse gewekt?

Mail dan je CV naar info@restauranthetklooster.nl of bel naar 0343-593366 en vraag naar Roy.