Choose your own adventure
De mooiste vacatures
home

Allround Medewerker Bediening

Bedrijf
'SAAM' restaurant'

Type horeca
Restaurant

Plaats
Amstelveen

Dienstverband
Fulltime / Parttime

Functieomschrijving

SAAM restaurant staat voor South Africa AMstel en betekent letterlijk ‘samen’ in het Zuid-Afrikaans.  

Bij ons komen de Zuid-Afrikaanse en Nederlandse gastronomie samen. Door het gebruik van pure en  eerlijke producten, uit zowel Zuid-Afrika als bij lokale producenten, wordt er een optimale culinaire  ervaring gecreëerd, waarbij persoonlijke aandacht en oprechte gastvrijheid hoog in het vaandel staan.  Onze wijnkaart bestaat zowel uit Zuid-Afrikaanse als Europese wijnen.  

Met SAAM willen we de horeca laten zien dat het ook anders kan – en misschien wel moet. Met een 4- daagse-werkweek, een no-waste-policy, lokale producten en een salaris boven conform markt vinden  wij dat het ambacht veel meer tot zijn recht komt. We blijven elkaar hierin stimuleren en uitdagen.  

De eigenaren zijn Jasper Hermans (voormalig chef bij Restaurant Aan de Poel**), Margot Janse  (voormalig chef van The Tasting Room at Le Quartier Français in Franschhoek) en Henk Jan Beltman  (eigenaar van a genuine wine company en Tony’s Chocolonely). 

SAAM restaurant is het eerste restaurant van de horeca-strip van Ouderkerk a/d Amstel (in gemeente  Amstelveen), in het ‘glazen huisje’ en we zijn open sinds november 2022. SAAM staat voor een wereld  waarin culinair genieten hand in hand gaat met het mooier maken van de levens van anderen. 

Allround medewerker bediening 

We gaan onze openingstijden verruimen en zijn daarom op zoek naar versterking; een allround  medewerker bediening. Je werkt mee in het team van Koen van der Plas en zorgt voor een culinaire,  oprechte ervaring, met Zuid-Afrikaanse gastvrijheid, om niet te vergeten. Onze gasten moeten zich  echt thuis voelen bij je! 

Je bent als chef de rang verantwoordelijk voor ontvangst van gasten, een eigen wijk, een shift of ben je  werkzaam aan de pass. Dat kan per keer verschillen en dit houd je werk uitdagend. Je kan dus  zelfstandig werken, maar vindt SAAM werken nog belangrijker. Met je oog voor detail zie je wat er  allemaal gaande is in het restaurant en ben je een spil in het web. 

SAAM restaurant is met veel liefde en elk detail dat je ziet heeft een verhaal. Het verhaal van het  restaurant, je team en de wijn en spijs vind je leuk om te vertellen aan iedereen die bij ons over de vloer  komt. Je hebt een enthousiaste en open houding met oog voor detail. Je wil graag werken in een  ambitieuze omgeving waarin we vandaag beter willen zijn dan gister en elkaar hier ook in uitdagen.  

De ideale kandidaat: 

- Je bent enthousiast en leergierig.  

- Je hebt ervaring in de bediening in een (top)restaurant. 

- Je hebt bij voorkeur een horeca-opleiding gedaan of bent hiermee bezig. 

- Je bent gastvrij en hebt oog voor detail. 

- Je bent stressbestendig, flexibel, hebt verantwoordelijkheidsgevoel, kan zelfstandig werken  maar werkt ook goed samen in een team. 

- Je spreek zowel Nederlands als Engels, en/of één van de elf talen die gesproken worden in  Zuid-Afrika is bonus! 

Wat bieden we jou:

- Leren van een ambitieus team dat aangestuurd wordt door Koen van der Plas, Jasper  Hermans en Margot Janse. 

- Een fulltime of parttime-arbeidsovereenkomst. 

- Een 4-daagse werkweek. 

- 6 Weken aan vakantiedagen. 

- Bedrijfskleding. 

- De mogelijkheid tot het volgen van cursussen om jezelf te blijven uitdagen.

 

Meer info of van je laten horen? Contactpersoon is Chloé Kellerman

jobs@saamrestaurant.nl

0623719938