SAAM restaurant staat voor South Africa AMstel en betekent letterlijk ‘samen’ in het Zuid-Afrikaans.
Bij ons komen de Zuid-Afrikaanse en Nederlandse gastronomie samen. Door het gebruik van pure en eerlijke producten, uit zowel Zuid-Afrika als bij lokale producenten, wordt er een optimale culinaire ervaring gecreëerd, waarbij persoonlijke aandacht en oprechte gastvrijheid hoog in het vaandel staan. Onze wijnkaart bestaat zowel uit Zuid-Afrikaanse als Europese wijnen.
De eigenaren zijn Henk Jan Beltman (ex-Tony’s Chocolonely), Margot Janse (voormalig chef van The Tasting Room at Le Quartier Français in Franschhoek) Bjorn (ex-maître sommelier Vermeer) en Jasper Hermans (voormalig chef bij Restaurant Aan de Poel**), waarbij Bjorn en Jasper dagelijkse sturing geven aan het team.
SAAM restaurant is het eerste restaurant van de horeca-strip van Ouderkerk a/d Amstel (in gemeente Amstelveen), in het ‘glazen huisje’ en we zijn open sinds november 2022. SAAM staat voor een wereld waarin culinair genieten hand in hand gaat met het mooier maken van de levens van anderen.
Allround medewerker bediening
We zijn op zoek naar versterking in het service team: een allround medewerker bediening. Je werkt mee in het team van Bjorn van Aalst en zorgt voor een culinaire, oprechte ervaring, met Zuid-Afrikaanse gastvrijheid, om niet te vergeten. Onze gasten moeten zich echt thuis voelen bij je!
Je bent als chef de rang verantwoordelijk voor ontvangst van gasten, een eigen wijk, een shift of ben je werkzaam aan de pass. Dat kan per keer verschillen en dit houd je werk uitdagend. Je kan dus zelfstandig werken, maar vindt SAAM werken nog belangrijker. Met je oog voor detail zie je wat er allemaal gaande is in het restaurant en ben je een spil in het web.
SAAM restaurant is met veel liefde en elk detail dat je ziet heeft een verhaal. Het verhaal van het restaurant, je team en de wijn en spijs vind je leuk om te vertellen aan iedereen die bij ons over de vloer komt. Je hebt een enthousiaste en open houding met oog voor detail. Je wil graag werken in een ambitieuze omgeving waarin we vandaag beter willen zijn dan gister en elkaar hier ook in uitdagen.
De ideale kandidaat:
Je bent enthousiast en leergierig.
Je hebt ervaring in de bediening in een (top)restaurant.
Je hebt bij voorkeur een horeca-opleiding gedaan of bent hiermee bezig.
Je bent gastvrij en hebt oog voor detail.
Je bent stressbestendig, flexibel, hebt verantwoordelijkheidsgevoel, kan zelfstandig werken maar werkt ook goed samen in een team.
Je spreek zowel Nederlands als Engels, en/of één van de elf talen die gesproken worden in Zuid-Afrika is bonus!
Wat bieden we jou:
Leren van een ambitieus team dat aangestuurd wordt door Bjorn van Aalst, Jasper Hermans en Margot Janse.
Een fulltime of parttime-arbeidsovereenkomst.
Een 4-daagse werkweek bij een fulltime arbeidsovereenkomst.
6 Weken aan vakantiedagen.
Bedrijfskleding; blouse, broek, schoenen.
De mogelijkheid tot het volgen van cursussen om jezelf te blijven uitdagen. Denk aan WSET of sociale hygiëne.
Meer info of van je laten horen? Contactpersoon is Chloé Kellerman
0623719938