Choose your own adventure

Abonneer op onze nieuwsbrief

* zijn verplichte velden
De mooiste vacatures
home

Assistent Maître

Bedrijf
Restaurant 'The White Room' * in Hotel Krasnapolsky

Type horeca
Restaurant in Hotel

Plaats
Amsterdam

Dienstverband
Fulltime

Functieomschrijving

The White Room by Jacob Jan Boerma is het Michelin-ster fine-dining restaurant van Grand Hotel Krasnapolsky.

Het is gevestigd in een van de monumentale ruimtes van het hotel en dateert uit het jaar 1885. Toen het restaurant werd gebouwd door de oprichter van het hotel, de heer Krasnapolsky, noemde hij het "De Witte Kamer". Vertaald als "The White Room", is dit de naam die het restaurant sinds 2016 draagt. Chef de Cuisine Tristan de Boer leidt de culinaire brigade. Samen met voormalig driesterren Michelin- en Signature Chef Jacob Jan Boerma zet hij de huidige richting van het restaurant voort, maar niet zonder zijn eigen creativiteit toe te voegen. Op elk bord zie je de ambitie en precisie van het team terug. Maître Bram Hommes staat garant voor een uitzonderlijke service naast een culinaire ervaring. Samen met Sommelier Manon Maas informeert hij u met passie over de wijnselectie van The White Room. Het team van The White Room is trots op de erkenning van Guide de Michelin met een Michelinster.

Wat ga je doen?

In de rol van Assistent Maître ben je samen met de Maître verantwoordelijk voor het leiding geven aan het service team van Restaurant The White Room. Je bent tevens de schakel tussen de keuken en de bediening en je zorgt voor een subtiele en persoonlijke service voor onze gasten. Samen met de Maître, Sommelier en de Chef de Cuisine weet jij de gasten te enthousiasmeren en te verrassen met een unieke kaart en mooie wijn-spijs combinaties. Jouw ultieme doel is het op de kaart zetten van dit bijzondere restaurant.

Wie ben jij?

Je hebt leidinggevende ervaring in restaurants van hoog culinair niveau en je weet als geen ander hoe je met een team het beste resultaat kunt bereiken.

Je weet wat de “talk of the town” is, hoe je verbinding maakt met diverse gasten én je bent op de hoogte van culinaire vernieuwingen.

Tenslotte ben jij diegene die met frisse energie nieuwe ideeën genereert en deze samen met jouw team tot uitvoering brengt.

Je voldoet daarnaast aan de volgende criteria:

• Je hebt minimaal 1 jaar leidinggevende ervaring in een vergelijkbaar restaurant

• Je hebt affiniteit met wijn en bij voorkeur een erkend wijncertificaat

• Je beschikt over goede organisatorische en communicatieve vaardigheden

• Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels

• Een leermeester diploma is een pré

Wat bieden wij jou?

Als onderdeel van de NH Hotel Group begrijpen wij maar al te goed dat mensen het verschil maken en dit blijkt dan ook uit onze uitstekende arbeidsvoorwaarden! Naast werken in het meest iconische hotel van Amsterdam met de leukste collega's, bieden wij jou de volgende voordelen:

• Uniek in de hotel industrie: een eindejaar bonus voor iedere medewerker van minimaal 50% van een gemiddeld maandsalaris!

• Speciaal  medewerkerstarief voor jouw weekendjes weg in de hotels van de Minor & NH Hotels wereldwijd én 30% korting op F&B!

• Nodig je vrienden en familie uit voor overnachtingen met korting in Minor & NH hotels wereldwijd.

• Een aantrekkelijke korting van 50% op de F&B concepten bij 14 aangesloten luxe hotels in Amsterdam

• Werk je op een feestdag; dan krijg je een extra vrije dag van ons terug!

• NH University biedt uitstekende trainings- en (internationale) ontwikkelingsmogelijkheden.

• Goede doorgroeimogelijkheden: alle NH medewerkers hebben voorrang op interne vacatures wereldwijd!

• Wij geven om jouw gezondheid en bieden daarom o.a. korting op een collectieve zorgverzekering en op financiële diensten, een “fietsplan” en korting bij diverse sportscholen!

Ben je nog steeds enthousiast? Stuur je CV met motivatie waarom deze uitdagende functie perfect bij jou past naar t.karthaus@nh-hotels.com t.a.v. Tessa Karthaus.