Choose your own adventure

Abonneer op onze nieuwsbrief

* zijn verplichte velden
De mooiste vacatures
home

Assistent Maître

Bedrijf
Restaurant 'Rooftop Merckt'

Type horeca
Restaurant

Plaats
Groningen

Dienstverband
Fulltime

Functieomschrijving

Voor ons fine dining restaurant Rooftop Merckt, op de mooiste, meest unieke plek van de stad Groningen, zijn wij op zoek naar een assistent maître. Samen met onze maître ben je het aanspreekpunt voor de gasten en het team van Rooftop Merckt en straal je gastvrijheid en professionaliteit uit.

Met jouw inzicht en organisatorisch vermogen en gevoel voor gastvrijheid weet je de verwachtingen van de gasten te overtreffen! Jij begrijpt als geen ander hoe je zorgt dat gasten een bezoek aan ons fine dining restaurant nooit meer zullen vergeten. Jouw warmte, hartelijkheid, passie voor gast, gerechten en wijnen werkt motiverend en inspirerend voor de rest van het team en maakt dat iedereen staat te stralen op de vloer.

Samen met collega’s in de keuken zorgen jullie voor een complete avond uit. Een totaalbeleving die de verwachtingen van onze gasten overtreft!

Wat ga je doen?

-Je waarborgt een hoge standaard van service, gastvrijheid, orde, netheid. Je zorgt dat alles tot in de puntjes klopt.

-Je bent zelf operationeel aan het werk in het restaurant en zorgt hierbij dat de gast zich thuis voelt al vanaf het moment van reserveren en ontvangst tot de gast ons restaurant verlaat.

-Een gast met een klacht maak jij een ambassadeur.

-Je instrueert, enthousiasmeert en motiveert het team om de gasten de beste fine dining ervaring te laten beleven.

-Je staat altijd aan om verbeterpunten en inefficiënties te signaleren in werkmethoden of procedures en brengt actief voorstellen tot verbetering in. Sterke punten weet je uiteraard ook te benutten.

-Je houdt toezicht op de naleving van de voorschriften op het gebied van veiligheid, Arbo, HACCP, huisstijl en het huishoudelijk regelement.

Wie zoeken we?

- Gastvrijheid is jouw 2e natuur en je bent het voorbeeld voor jouw collega’s hoe de verwachtingen van gasten te overtreffen bij ieder contactmoment met Rooftop Merckt.

- Je bent sociaal en emphatisch en vindt het leuk om mee te werken en medewerkers op de vloer te coachen en verder te ontwikkelen.

- Je hebt ervaring en voelt je thuis in een fine dining omgeving -Je hebt uitgebreide kennis over wijnen en vindt het geweldig jouw kennis hierover te delen met gast en collega.

-Je hebt veel oog voor details, alles moet voor jou kloppen op de vloer

-Je hebt organisatorische en leidinggevende talenten.

Dit bieden we jou:

•             Een werkgever die de medewerker op 1 zet, want wij geloven dat gelukkige medewerkers fans maken van onze gasten.

•             Een salaris dat past bij jouw prestaties (conform horeca CAO).

•             Veel mogelijkheden tot groei, waarmee jij jouw talent maximaal in kunt zetten. Jouw inbreng vinden wij belangrijk. Als onderdeel van de Maripaan Groep met meer horecagelegenheden zoals Stads café ‘t Feithhuis, Graansilo Eten & Drinken, La Place, 15 Jumbo supermarkten én ons eigen Graansilo bier zijn er volop ontwikkel mogelijkheden.  

Meer info of van je laten horen? Bel Bianca Bishessar (HR Manager Maripaan Groep) 06-58970711 of mail mijnsollicitatie@maripaan.nl