Choose your own adventure
De mooiste vacatures
home

Assistent Restaurant Manager

Bedrijf
Restaurant 'Voltaire' * (Culinair Landgoed Parc Broekhuizen)

Type horeca
Restaurant in Hotel

Plaats
Leersum (provincie Utrecht)

Dienstverband
Fulltime

Functieomschrijving

Wij:

 • Gepassioneerd en gevarieerd team met veel kennis

 • 1 Michelinster en ambitieus

 • Kleinschalig, design en gastgericht

 • 4 daagse werkweek

Jij:

 • Liefde voor hospitality, persoonlijk contact, wijn en culinair eten

 • Gemotiveerd en een enthousiaste houding; een deler

 • Enigszins ervaring in het hogere segment of een servicerijke omgeving

Heb je liefde voor design, culinair eten, hospitality en werken in een ambitieuze omgeving? Dan is dit de vacature die je zoekt!
Om de service bij Restaurant Voltaire te waarborgen én te verbeteren zijn wij op zoek naar een assistent restaurant manager. Je werkt mee in het serviceteam van maître Arnold Zwartkruis en chef Arturo Dalhuisen en je zorgt voor een fantastische culinaire ervaring om niet te vergeten.

Culinair Landgoed Parc Broekhuizen in Leersum
Parc Broekhuizen is in december 2016 geopend met de visie een nieuwe stijl van gastvrijheid, culinaire gerechten en kwaliteit te brengen. Naast 22 originele suites bevat Parc Broekhuizen vier prachtige salons en een koetshuis voor events en weddings, Restaurant Voltaire (sinds 2018 bekroond met een Michelinster) en Bistro LOF. Daarnaast organiseerde Parc Broekhuizen al meerdere succesvolle edities van ‘Chefs At The Parc’ een meerdaags culinair evenement met sterrenchefs van over de hele wereld.

We zijn een particulier hotel en al meerdere keren in de prijzen gevallen, onder andere voor ‘Best Hotel Design’, ‘World Travel Awards for Design Hotels’ en we hebben fantastische reviews. Je komt te werken met een ambitieus, gepassioneerd team. De organisatorische lijnen zijn kort en we denken graag mee aan je persoonlijke ontwikkeling.

Naast een inspirerende werkplek met veel afwisseling bieden we je het volgende:

 • Personeelskorting én Friends & Family korting op slapen, eten & drinken

 • Reiskostenvergoeding, maaltijden en salaris conform ervaring

 • Personeelsdagen en -activiteiten

 • Korting op overnachtingen bij hotels van Quality Lodgings (QL Hotels)

Naast je enthousiaste, open houding heb je oog voor detail en wil je graag meewerken in een ambitieuze omgeving, een team aansturen en hierdoor bijdragen aan de kwaliteit van ons landgoed en aan je eigen ontwikkeling. Als assistent restaurant manager ben je (mede)verantwoordelijk voor de ontvangst van gasten, de dagelijkse mise en place en verzorg je fantastische lunches en diners, daarnaast assisteer je de restaurant manager in de organisatorische taken.

Ben je enthousiast over deze uitdaging? Dan maken we graag kennis met je. Stuur je cv en motivatie naar caroline.van.hogendorp@parcbroekhuizen.nl en hopelijk ontvangen we je dan snel op ons landgoed!