Choose your own adventure
De mooiste vacatures
home

Assistent Restaurant Manager

Bedrijf
Bistro LOF met Bib Gourmand (Culinair Landgoed Parc Broekhuizen)

Type horeca
Restaurant in Hotel

Plaats
Leersum (Provincie Utrecht)

Dienstverband
Fulltime/Parttime

Functieomschrijving

Bistro LOF, onderdeel van Culinair Landgoed Parc Broekhuizen, is begin 2021 geopend en biedt een toegankelijk concept met goede gerechten waar veel gebruik gemaakt wordt van de naastgelegen moestuin voor een bourgondische en relaxte lunch of diner. De open keuken, inclusief "Chefs table", is de blikvanger in het robuuste interieur met veel gebruik van houten balken en een Scandinavische interieurstijl. Bistro LOF is hiervoor genomineerd voor ‘Beste Restaurant Design’.

 

Wij:

  • Vijf-in-vierdaagse werkweek; drie dagen per week vrij
  • Gepassioneerd team met veel kennis
  • Bistro van hoog niveau (Bib Gourmand) met vermelding in de Michelingids en 13,5 punt Gault&Millau

 

Jij:

  • Liefde voor de culinaire wereld, voor hospitality en voor persoonlijk contact.
  • Gemotiveerd en enigszins ervaren; er is hier volop ruimte voor groei!
  • Interesse in het hogere segment en gevoel voor leidinggeven.

 

Culinair Landgoed Parc Broekhuizen

Parc Broekhuizen is in 2016 geopend met de visie een nieuwe stijl van gastvrijheid, culinaire gerechten en kwaliteit te brengen. Naast 22 originele suites bevat Parc Broekhuizen vier prachtige salons en een koetshuis voor events en weddings, Restaurant Voltaire (bekroond met een Michelinster) en Bistro LOF. Daarnaast organiseerde Parc Broekhuizen al meerdere succesvolle edities van ‘Chefs At The Parc’ een meerdaags culinair evenement met sterrenchefs van over de hele wereld.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Je werkt mee in het team van Restaurant Manager Morgan Davidson en Chef Ewout Eleveld. Samen met het team zorgen jullie voor een fantastische culinaire ervaring voor iedere gast! Je komt te werken met een ambitieus, gepassioneerd team. De organisatorische lijnen zijn kort, er zijn veel doorgroeimogelijkheden, zowel bij Bistro LOF als bij Parc Broekhuizen. We denken graag mee aan je persoonlijke ontwikkeling!

 

Ben je enthousiast over deze functie? Of nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jou bij Culinair Parc Broekhuizen? We leren je graag kennen!

 

Stuur een berichtje naar caroline.van.hogendorp@parcbroekhuizen.nl en hopelijk ontvangen we je dan snel op ons landgoed! Een CV of motivatie is niet nodig, je LinkedIn profiel zegt genoeg en daarnaast maken we graag persoonlijk kennis. Nieuwsgierig? Bekijk dan ook onze Instagram pagina en website!