“Een gastvrouw of gastheer pur sang, die gericht is op het verbeteren van de gastenbeleving.”
Ben jij er ook van overtuigd dat excellent gastheerschap valt of staat met een perfecte voorbereiding? Heb je kwaliteit hoog in het vaandel en vind je het leuk om in een inspirerende omgeving te werken?
ASSISTENT RESTAURANTMANAGER – PRINSENHOF GRONINGEN
(Brasserie Prinsenhof en Restaurant Nassau)
Midden in het centrum van de stad Groningen, onder de rook van de Martinitoren, vind je Hotel Prinsenhof. In een groot monumentaal pand proberen wij de verwachtingen van onze gasten elke dag weer te overtreffen. Met 34 unieke hotelkamers, Brasserie Prinsenhof, restaurant Nassau en meerdere banqueting ruimtes hebben wij een verscheidenheid aan concepten.
Als assistent restaurantmanager ben je medeverantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in onze restaurants en de banqueting ruimtes. Samen met het team en de restaurantmanager werk je aan het vergroten van de gastgerichtheid en het ontwikkelen en toepassen van efficiëntere werkprocessen. Kortom, alles moet kloppen.
WERKZAAMHEDEN & VERANTWOORDELIJKHEDEN
PROFIEL
De volgende eigenschappen en ervaringen verwachten wij van jou:
WIJ BIEDEN
Een prettige werkomgeving en een passende vergoeding voor jouw diensten conform de Horeca CAO passend bij de functie en ervaring. Zoals jij zorgt voor onze gasten, zorgen wij voor jou.
Stuur je cv en motivatie naar bekkenkamp@prinsenhof.nl ter attentie van Jeroen Bekkenkamp of bel naar 050 3176555 en vraag naar Jeroen Bekkenkamp bij vragen.
Martinikerkhof 23 Groningen