De Savarin family breidt uit! Savarin is een 5 star boutique hotel met restaurant en spa en bestaat 30 jaar!
en... een prachtige wijnkelder met meer dan 400 wijnen!
Restaurant, Hotel & Spa Savarin is een plek waar de gast van alles kan genieten; perfect gastheerschap, internationale gastronomische keuken en een sfeervolle, rustieke omgeving.
Als Assistent Restaurant Manager ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van jouw bedieningsteam. De gasten een fantastische beleving bieden, een sfeervolle omgeving creëren en aandacht voor detail zijn doelen die je nastreeft. Je motiveert geeft leiding aan een bedieningsteam en maakt deel uit van het managementteam. Je hebt een goed overzicht, ziet waar dingen misgaan en probeert deze problemen op te lossen. Je stemt alle werkzaamheden optimaal af met de chef-kok en zijn team.
Daarnaast beschik je over goede leiderschapskwaliteiten, je hebt een passie voor eten en drinken, en je weet als geen ander unieke ervaringen te creëren. Of het nu gaat om een diner of een vergaderlunch, de gast moet meer dan tevreden naar huis gaan.
Voorkeur gaat uit naar een kandidaat met kennis van wijnen om ook taken van sommelier uit te voeren voor het samenstellen en beheren van de wijnvoorraad.
Profiel
Als geschikte kandidaat voor deze vacature:
• heb je minimaal MBO niveau 4/ HBO werk- en denkniveau;
• beschik je over ervaring met leidinggeven, opstellen van roosters en planningen;
• haal je elke dag het beste uit het team en uit jezelf naar boven;
• heb je een gastvrije instelling;
• en oog voor detail, voor zowel het product, de gasten en je medewerkers;
• een ware passie voor eten en drinken;
• bij voorkeur vakinhoudelijke kennis van samenstellen en het beheer van de wijnvoorraad;
• werk je actief mee aan het maximaliseren van het resultaat/omzet;
• heb je beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Beheersing van de Franse of Duitse taal is een pre.
Soort dienstverband: Fulltime, Bepaalde tijd Flexibele taalvereiste: Nederlands niet vereist Rooster: Flexibel werkrooster
• Avondwerk
• Elk weekend
• Flexibel werkrooster
• Werken op feestdagen
Soorten aanvullende vergoedingen:
• Fooi
• Vakantiegeld
Ervaring:
• Leidinggeven: 2 jaar (Vereist)
• Horeca: 3 jaar (Vereist)
Beschikbaarheid voor diensten:
• Avonddienst (Gewenst)
• Dagdienst (Gewenst)
Zie jij het zitten om het leukste horecateam uit de omgeving aan de slag te gaan? Twijfel dan niet en solliciteer direct. We zien je graag snel bij ons voor een gesprek onder het genot van een lekker kopje koffie! info@savarin.nl
Laan van Hoornwijck 29
2289 DG RIJSWIJK
Tel. 070-30 72 050