Choose your own adventure

Abonneer op onze nieuwsbrief

* zijn verplichte velden
De mooiste vacatures
home

Assistent Restaurant Manager

Bedrijf
Restaurant 'Kok Verhoeven'

Type horeca
Restaurant

Plaats
Tilburg

Dienstverband
Fulltime

Functieomschrijving

Kok Verhoeven is een reeds gevestigd bedrijf in Tilburg. Sinds 2013 bieden wij onze gasten de keuze Brasserij of Restaurant.

Eerlijke producten, herkenbaar, vers en met invloeden van de seizoenen. Het jonge team is gedreven, steeds op zoek naar innovatie en het uitwerken van nieuwe ideeën. Onze Brasserij staat in de Michelin Gids met een Bib Gourmand vermelding. Ons restaurant legt zich mee toe op het fine dining concept. Avondvullende beleving op nivo… met de focus op een wisselend Menu van de Chef

Wie ben jij?

Als Assistent restaurant manager heb je een passie voor fine dining met daarnaast de focus op een hoog service niveau. Jij vermaakt de gasten door jouw onberispelijke maar subtiele serviceverlening. Je bent gemotiveerd, proactief en je weet hoe je gasten een unieke ervaring kunt bieden met jouw gastgerichte benadering. Je kunt verantwoordelijkheid dragen voor het overtreffen van gastenverwachtingen door je uitgebreide kennis van eten en wijnen en je oog voor detail.

Daarnaast ben je een teamplayer en weet je, wanneer noodzakelijk, van aanpakken. Teamspirit en collegialiteit zijn woorden die op jou van toepassing zijn. Je draagt actief bij aan innovaties en samenwerking met je collega’s in een coachende rol.

De trends op het gebied van food volg je op de voet, niet alleen omdat je dat leuk vindt, maar ook om de ontwikkelingen te kunnen toepassen in je werk. Je bent in staat om de gasten en het service team te enthousiasmeren en je culinaire kunsten en technieken met hen te delen. Je hebt een erkend servicegericht diploma (MBO 3), ervaring in een vergelijkbaar restaurant, bij voorkeur in het hogere segment., een positieve instelling en bent leergierig.

Wat bieden wij jou?

Een fulltime job in één van de mooiere restaurants van Tilburg. We sterven naar een vierdaagse werkweek en zondag is onze vaste sluitingsdag. Wekelijks twee aaneengesloten dagen vrij. Vakantiesluiting met carnaval en tussen kerst & oud en nieuwjaar. Rooster in overleg en uiteraard tijd voor sociaal leven naast je baan in de horeca.

Contractduur 12 maanden

Soort dienstverband: Fulltime, Bepaalde tijd

Salaris bruto, exclusief vakantiegeld, 38 uur € 2012.12- € 2758.42

Meer info of van je laten horen? Bel Rachelle de Laat 013-5451088 of mail rachelle@kokverhoeven.nl of loop gezellig langs!