Choose your own adventure

Abonneer op onze nieuwsbrief

* zijn verplichte velden
De mooiste vacatures
home

Assistent Sommelier

Bedrijf
Restaurant Kasteel Heemstede *

Type horeca
Restaurant

Plaats
Houten

Dienstverband
Fulltime

Functieomschrijving

Het restaurant is gevestigd op de onderste verdieping van het in 2002 geheel gerestaureerde Kasteel Heemstede in Houten bij Utrecht. Een prachtige historisch locatie omringd met een slotvijver op een landgoed met fraai aangelegde tuinen. Het interieur bevat nog een aantal originele elementen zoals de oude gewelven en intieme ruimtes maar met een moderne inrichting. 

Sinds 2020 heeft chef Ollie Schuiling hier zijn intrek genomen en een hele eigen stijl geïntroduceerd. Samen met zijn keukenteam voorzorg hij op het seizoen geïnspireerde gerechten met een moderne internationale toets. Kenmerkend zijn de combinatie van rijke smaken met een fris zuurtje en ingrediënten van topkwaliteit in de hoofdrol.

Het bedieningsteam, onder leiding van My Truong, zorgt er op een ontspannen wijze voor dat het u aan niets ontbreekt in ons restaurant. Binnen dat team is een special rol weggelegd voor onze sommelier Liz Barents. Zij zorgt voor een zorgvuldig geselecteerde begeleiding van de gerechten. Tezamen hopen we onze gasten een onvergetelijke ervaring mee te geven die ze nog lang bijblijft.

Assistent-Sommelier (Fulltime)

De wijnkaart van Restaurant Kasteel Heemstede bestaat uit een ruime selectie van wijnen uit de oude wereld met als speciale toevoeging daarop, Zuid-Afrika.
Een combinatie van klassieke en moderne exemplaren met een brede spreiding in jaartallen en stijlen zorgt ervoor dat er voor iedere gast wel een mooie fles te vinden is.
Met momenteel meer dan 600 referenties is de wijnkelder rijkelijk vervuld en zijn we altijd op zoek naar interessante toevoegingen.

Wegens het succes van het restaurant willen we ons team uitbreiden met een assistent-sommelier die samen met ons team wil bijdragen aan de totaalbeleving van onze gasten.
Iemand die op een enthousiaste en gastvrije manier wijnadvies kan geven en zijn/haar weg weet in de service van een fine-dining restaurant.
Een persoon die het leuk vindt om mee te zoeken naar de perfecte wijn-spijs match voor het wijnarrangement of juist een interessant exemplaar voor de wijnkaart.

Interesse? Graag nodigen we je uit voor een rondleiding en een kopje koffie op het kasteel!  

Mail je CV en motivatie naar;

info@restaurant-kasteelheemstede.nl

Of bel gerust even voor meer informatie;

030-27 222 07