Choose your own adventure
De mooiste vacatures
home

Assistent Sommelier

Bedrijf
Restaurant 'Sillyfox'

Type horeca
Restaurant

Plaats
Veghel

Dienstverband
Fulltime/Parttime

Functieomschrijving

4 dagen werken op TOP NIVEAU? Ja, en wel bij Restaurant SILLYFOX. Wij steken zaken namelijk net wat anders in. Dit komt niet alleen terug in onze werk-privé balans maar ook in onze gerechten.

SILLYFOX op de Noordkade te Veghel is het restaurant vol overtuiging. Met respect voor alles wat groeit en leeft. Vanuit het verstand. Vanuit het hart. Eerlijke en verse producten. Van dichtbij verrijkt met wereldse touch.
Chef-kok Joppe Sprinkhuizen en team garanderen fine dining. Dé culinaire totaalervaring. Intens genieten zonder concessies.

Wij zijn dan ook enorm trots op onze Michelin gids vermelding, 14 punten in de Gault&Millau en een vermelding in de Lekker 500. Hiernaast zijn wij trots lid van JRE-Nederland

Wil jij deel uitmaken van ons team? Wil jij jouw passie voor wijn delen met de gast? Binnen ons team is ruimte voor een Assistent Sommelier.


Op een unieke locatie kunnen wij wel zeggen, want ons restaurant is gesitueerd op 32 meter hoogte! Daarnaast beschikken we over een indrukwekkend dakterras waar we onze gasten vanuit onze open keuken iedere dag weer verwennen.

Wat ga je doen?
In deze functie ben jij de rechterhand van de sommelier en ben je de schakel tussen gast, keuken en bediening. 
Jij bezorgt de gast een onvergetelijke avond door jouw enthousiasme en kennis en zorgt ervoor dat deze vlekkeloos verloopt. Je draagt zorg dat het restaurant er super strak uitziet in samenwerking met de bediening. Wij verwachten een hands on mentaliteit waarbij je inspringt daar waar nodig.

Wat vragen we van jou? 
Naast jouw passie en talent om met mensen te werken, verwachten we dat je meedenkt en eigen inbreng toont. Je weet van aanpakken en bent van alle markten thuis. Oog voor detail is een must, zowel voor de gast als je werkomgeving. Eten bij SILLYFOX is een beleving waar jij je steentje graag aan bijdraagt.

Wat bieden wij jou? 
Een 38-urige werkweek (of uren in overleg) in een enorm uitdagende functie, met veel vrijheid en ruimte om mee te denken. Wij beschikking over een unieke locatie waar je mag werken met de beste producten. Maar dit is nog niet alles!

Daarnaast:
· heb je vrij op zondag, maandag en dinsdag;
· zijn er mogelijkheden tot doorontwikkeling denk hierbij aan het volgen van cursussen
· heb je zeven weken per jaar vrij
. Krijg je 50% korting op food bij een aangesloten JRE-restaurants in Nederland

Is je interesse gewekt? Reageer dan op deze vacature en stuur je CV t.a.v. Joppe Sprinkhuizen (Chef en eigenaar) contact@sillyfox.nl of bel : 0413-782182