Choose your own adventure

Abonneer op onze nieuwsbrief

* zijn verplichte velden
De mooiste vacatures
home

Chef de Rang

Bedrijf
Restaurant 'Aan de Zweth'

Type horeca
Restaurant

Plaats
Schipluiden

Dienstverband
Fulltime

Functieomschrijving

In 2015 startte Joris Peters zijn restaurant Aan de Zweth en werd al binnen een jaar bekroond met zijn eerste Michelinster. In de Gault&Millau gids heeft restaurant Aan de Zweth 17 punten en hoort hierdoor bij de top van Nederland.

De kookstijl van Joris wordt getypeerd door een klassieke basis, maar hij weet zijn gasten te verrassen met wereldse invloeden.
Restaurant Aan de Zweth is gelegen op een van de mooiste plekjes van Nederland.

Het team bestaat uit een jonge, enthousiaste en ambitieuze brigade. Collegialiteit en teamspirit staan bij ons hoog in het vaandel.
Er is altijd ruimte voor ontwikkeling op zowel professioneel als persoonlijk vlak.
Het lidmaatschap van de Alliance Gastronomique biedt niet alleen vele exclusieve opleidingsmogelijkheden bij het Alliance College, maar ook eet je bij collega’s met een zeer aantrekkelijk collega arrangement.

Om straks bij de opening met een sterke brigade te staan zijn we op zoek naar een gedreven Chef de Rang.
Creëer jij samen met ons een totaalbeleving voor de gasten?
Wij gaan graag met jou in gesprek om een passende invulling te geven qua werkweek en uren.

Over de functie

Profiel:

  • Je bent gastvrij en representatief
  • Je bent geen eenling maar juist een teamspeler
  • Je bent ambitieus en gaat als team voor het beste resultaat
  • Je wordt enthousiast van bijzondere gerechten en mooie dranken
  • Je beschikt over basiskennis van wijn en andere dranken
  • Je weet anderen te enthousiasmeren met jouw passie
  • Opleiding en/of ervaring passend bij een vergelijkbare functie

Verantwoordelijkheden:

  • Samen met het team zorg je voor een perfecte service
  • Je hebt aandacht voor de gast en weet verwachtingen te overtreffen
  • Het is jouw drijfveer om zelfstandig een deel van het restaurant te draaien
  • Je neemt graag verantwoordelijkheid voor een deel van het restaurant, door de gasten
  • We zien graag dat je meedenkt op het gebied van service, gastvrijheid en producten
  • Verbreding van je rol is mogelijk, denk aan de uitgebreide kaastrolley en wijnarrangementen.

Wij geloven in samen sterk zijn, dit houdt ook in dat wij ons samen ontwikkelen. Wij openen de deur naar een inspirerende werkomgeving in de topgastronomie van Nederland!

Hebben we je enthousiast gemaakt?

Schrijf ons dan een motivatiebrief en je CV, dan nodigen we je zo snel mogelijk uit voor een enthousiast gesprek!

Joris en Anjeta Peters

joris@aandezweth.nl

www.aandezweth.nl