Choose your own adventure

Abonneer op onze nieuwsbrief

* zijn verplichte velden
De mooiste vacatures
home

Chef de Rang

Bedrijf
Restaurant 'ONE' *

Type horeca
Restaurant

Plaats
Roermond

Dienstverband
Fulltime

Functieomschrijving

Be part of ONE great team!


In 2007 opende ONE haar deuren in één van de oudste wijken van Roermond. Er is sinds die tijd een boel veranderd. In 2010 was ONE bekroond met een Michelinster. Een jaar later gingen chef Edwin Soumang en gastvrouw Bethany DeLong op zoek naar een locatie die ademt wat ONE voor hun betekent. Een plek waar ze verder konden groeien.

Sinds 2012 nodigen ze gasten uit de loopbrug over te steken naar het oudste industriële gebouw van de Limburgse stad. Het tijdloze, ruwe karakter van de voormalige ECI-fabriek werd omarmd en een nieuw leven gegeven als inspirerende culinaire omgeving.

In 2021 is ONE ook met een Green Star door Michelin bekroond; erkenning voor haar duurzame werkwijzen.

Restaurant ONE is op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde Chef de Rang. Ben jij diegene die samen met de rest van ons gedreven team een bijdrage wil leveren aan een onvergetelijke avond voor onze gasten? Stuur je cv dan meteen naar info@restaurantone.nl

Als je beschikt over het juiste profiel en ons intrigeert wordt je natuurlijk uitgenodigd voor een kennismaking. Wie weet ben je dan binnenkort wel onze nieuwe collega!

Wat ONE jou biedt:

  • werken in een gedreven team met nationale en internationale collega’s
  • 4-daagse werkweek
  • zondag, maandag en dinsdag vaste sluitingsdagen
  • 5 weken vakantiesluitingen per jaar
  • de mogelijkheid voor aanvullende cursussen / opleidingen
  • doorgroeimogelijkheden
  • lunchen of dineren bij alle JRE collega’s in Nederland met flinke korting

 

Chef de Rang

ONE’s Front-of-House team zorgt voor een unieke ervaring voor onze gasten door een professionele, maar speelse en dynamische service te bezorgen. Wij zijn op zoek naar leuke collega’s om ons team te versterken en zo de service en ervaring die we willen brengen te waarborgen. We bieden we de mogelijkheid om je ervaring met ons te delen en toe te passen op onze eigen werkwijze. Door de diversiteit in werkzaamheden krijg je de mogelijkheid om allround bezig te zijn of je toe te leggen op een bepaald aspect in het restaurant. Een actieve en spontane houding vinden we belangrijker dan theoretische kennis, want de kennis over producten brengen we je graag bij. Ervaring in een vergelijkbaar restaurant is een pré, maar je presentatie en je omgang met de gasten geven de doorslag.

Jouw profiel:
– Een uiterst verzorgd voorkomen;
– Je bent van nature een gastgericht persoon en stelt jezelf garant voor kwaliteit en service van het hoogste niveau;
– Met enige ervaring in een gelijkaardige functie;
– Je bent een teamplayer, die zich flexibel inzet en een collegiale teamsfeer nastreeft’
– Spontaan en representatief;
– Je bent flexibel en hou van afwisseling;
– Zelfverzekerd en stressbestendig.

Stuur ons een mail: info@restaurantone.nl of bel 0475600262

www.restaurantone.nl