Choose your own adventure
De mooiste vacatures
home

Chef de Rang

Bedrijf
Restaurant 'Voltaire' * (Culinair Landgoed Parc Broekhuizen)

Type horeca
Restaurant in Hotel

Plaats
Leersum (provincie Utrecht)

Dienstverband
Fulltime

Functieomschrijving

Werken bij Restaurant Voltaire betekent werken op een van de mooiste locaties van Nederland: Culinair Landgoed Parc Broekhuizen, midden op de Utrechtse Heuvelrug. Bij Restaurant Voltaire werk je met de allermooiste producten en wordt er ten allen tijden gestreefd naar een ultieme (culinaire) ervaring. In 2018 is Restaurant Voltaire bekroond met een Michelinster. De ambitie is er om het niveau van zowel de keuken als de service naar een (nog) hoger niveau te brengen, en daar hebben wij jou voor nodig!

Wie zijn wij?

Culinair Landgoed Parc Broekhuizen is in december 2016 geopend met de visie een nieuwe stijl van gastvrijheid, culinaire gerechten en kwaliteit te brengen. Naast 22 originele suites bevat het landgoed vier prachtige salons en een koetshuis voor events, Restaurant Voltaire (Sinds 2018 bekroond met een Michelinster) en Bistro LOF. Je komt te werken met een ambitieus, gevarieerd en gepassioneerd team. De organisatorische lijnen zijn kort en we zijn altijd bezig om ons product te verbeteren en staan open voor je input.

Voltaire* zoekt een Chef de Rang

Om de service te waarborgen én zeker ook te verbeteren zijn wij op zoek naar een chef de rang. Je werkt mee in het serviceteam van maître Arnold Zwartkruis en chef Arturo Dalhuisen en je zorgt voor een fantastische culinaire ervaring om niet te vergeten. 

Naast je enthousiaste, open houding heb je oog voor detail en wil je graag meewerken in een ambitieuze omgeving en hierdoor bijdragen aan de kwaliteit van ons landgoed en aan je eigen ontwikkeling. Je bent (mede)verantwoordelijk voor de ontvangst van gasten, dagelijkse mise en place en verzorgt fantastische lunches en diners. 

We houden van etiquette, maar zijn zeker niet stijf. We willen dat onze gasten zich onderdompelen in een fijne, ontspannen sfeer. 

Wat bieden wij?

We hebben een team met enorm veel kennis en passie die we graag met je delen.
Personeelskorting én Friends & Familykorting op slapen, eten en drinken
Reiskostenvergoeding, maaltijden en salaris conform ervaring
Personeelsdagen en -activiteiten
Fulltime werken in 4 dagen. Je hebt dus een vierdaagse werkweek.

In a nutshell:

Culinair landgoed
Enthousiast en gedreven
Persoonlijke ontwikkeling
1 Michelin ster en ambitieus

Word je hier enthousiast van, net als wij? Neem dan contact op via caroline.van.hogendorp@parcbroekhuizen.nl. We ontmoeten je graag op ons Landgoed!