Choose your own adventure

Abonneer op onze nieuwsbrief

* zijn verplichte velden
De mooiste vacatures
home

Chef de Rang / Assistent Maître

Bedrijf
Restaurant 'Mos' *

Type horeca
Restaurant

Plaats
Amsterdam

Dienstverband
Fulltime

Functieomschrijving

In slechts 3 jaar tijd heeft MOS Amsterdam zich op de kaart gezet binnen maar ook zeker buiten Amsterdam.
Een Michelinster en een aanhoudende al dan niet  groeiende klandizie maakt van  MOS een nu al niet meer weg te denken succes in culinair Nederland.

Daarom zoekt MOS een Chef de Rang / Assistent Maître

Wat wij van jou mogen verwachten ......

Je maakt deel uit van een team dat er helemaal voor gaat en onze trots tot een succes maakt. Je bent de ultieme gastvrouw/gastheer, het aanvoelen van jouw gasten zorgt er voor dat je hen verrast en met een heerlijk gevoel weer afscheid laat nemen. Deze gasten komen terug voor MOS maar ook voor jou! Het kan niet anders dat je enthousiast bent, altijd representatief en je werkervaring in een soortgelijke omgeving hebt.

Wij bieden naast een mooi salaris voor deze uitdagende baan op een mooi niveau ook een 4 daagse werkweek. 
 
Ben jij die bevlogen Chef de Rang die graag bij MOS aan de slag wilt gaan?  Kom dan ons team komen versterken en mail dan rechtstreeks jouw CV en motivatie naar info@mosamsterdam.nl


Extra info over MOS Amsterdam :
MOS is geopend sinds augustus 2015, en biedt plaats aan ruim 80 personen Gelegen aan het IJ op het IJdok.

In haar eerste jaar bekroond met een Michelin-ster en heeft voor haar wijnkaart “Best of Award of Excellence” van The Wine Spectator mogen ontvangen.


MOS Amsterdam heeft een Frans-internationale keuken waar gewerkt wordt met pure en eerlijke ingrediënten en veel seizoensproducten. De ligging, de unieke ruimte en het geweldige uitzicht over het IJ maken dit dé locatie voor ons nieuwe restaurant.

Het interieur van het restaurant is warm en verdeeld in intieme ruimtes, ingericht met elementen in de stijl van Parijs en Marrakech en heeft een wereldse uitstraling. De totale beleving is waar het bij MOS Amsterdam

www.mosamsterdam.nl