Choose your own adventure

Abonneer op onze nieuwsbrief

* zijn verplichte velden
De mooiste vacatures
home

Chef de Rang

Bedrijf
Restaurant 'Bord'Eau' *

Type horeca
Restaurant in Hotel

Plaats
Amsterdam

Dienstverband
Fulltime

Functieomschrijving

In hartje Amsterdam is gevestigd hotel De L'Europe met haar fine dining restaurant Bord'Eau.

Een lichte, frisse keuken met een menu vol sprankelende smaaksensaties, herkenbare gerechten en unieke texturen. Dit is de stijl en de kracht van dynamische chef Bas van Kranen van Bord'Eau. Met respect voor de seizoenen wordt, met pure, verfijnde ingrediënten, gepaard met de meest exclusieve wijnen vanuit de hele wereld, een ware smaakbeleving gecreëerd. Direct gelegen aan de Amstel met schitterend uitzicht over de bruisende binnenstad, beschikt Bord’Eau over het juiste decor en de persoonlijke service voor een unieke ervaring waar gasten nog lang van zullen genieten.

TAKEN & VERANTWOORDELIJKHEDEN

  • Zorg voor een perfecte service, waarbij absoluut aandacht is voor onze gasten en uitzonderlijke service-ervaringen worden gecreëerd die leiden tot blijvende herinneringen
  • Je streeft er altijd naar om samen met het team onze service te verbeteren
  • Je zal je eigen sectie in het restaurant beheren en stagiaires assisteren / begeleiden tijdens hun stage bij De L’Europe

VAARDIGHEDEN

  • Passie voor het werken in de horeca, met name Food and Beverage
  • De mogelijkheid om in een luxe 5-sterrenomgeving te werken
  • een teamspeler met goede communicatievaardigheden

Wij bieden een 4-daagse werkweek en de mogelijkheid om je binnen een jong en gepassioneerd team te ontwikkelen door middel van verschillende trainingen.

Ben jij enthousiast geworden?  Solliciteer dan nu via vacature@deleurope.com of voor vragen bel dan gerust naar 020-5311755.

www.bordeau.nl