Gaat jouw hart sneller kloppen van het creëren van een onevenaarbare gastbeleving? Heb jij ook altijd alles mogelijk willen maken voor jouw gasten? Dan zoeken wij jou!
Hotel TwentySeven is een exceptioneel en sensationeel suite boetiek hotel, gelegen in het bruisende centrum van Amsterdam met een prachtig uitzicht op de Dam en het vernieuwde Rokin. Hotel TwentySeven, met een Michelinster bekroonde restaurant Bougainville en Bar TwentySeven is een bestemming en toevluchtsoord, waar alles mogelijk is voor onze gasten. Het laat de gast versteld staan van unieke hospitality dat bestaat uit volledig gepersonaliseerde services, om aan de wensen en verlangens van onze gasten te voldoen.
Als Chef de Rang / Assistent Sommelier ga je onderdeel uit maken van Toren’s crème de la crème team bestaande uit een hoog gekwalificeerd maar vooral gepassioneerd team waaronder Executive Chef Tim Golsteijn, Dorus Floris keuken Chef en ‘s werelds beste wijnproever en talentvol sommelier van het jaar Lendl Mijnhijmer.
Wie ben jij?
Een ambitieuze culinaire professional met een passie om jouw kennis en enthousiasme over te brengen aan je gasten. Jij maakt het gasten graag zo goed mogelijk naar hun zin en weet hoe je service van het hoogste niveau kan verlenen. Met jouw uitgebreide gastronomische kennis en je scherpe oog voor detail, overtref je continu de verwachtingen van onze gasten en voorzie je hen van persoonlijke service. Je blijft ondanks de hectische situaties die kunnen voorkomen accuraat werken en regelt alles tot in de puntjes. Verder heb je het liefst werkervaring in een restaurant op sterrenniveau en spreek je vloeiend de Nederlandse en Engelse taal.
Kort gezegd dit ga je doen:
Wat wij bieden:
Ben jij díe extra ster in het team van Hotel TwentySeven die de gasten laat stralen van geluk? Stuur dan je motivatiebrief en cv naar career@hoteltwentyseven.com. Je kunt je reactie richten aan Lendl Mijnhijmer (Restaurant Manager/Wine Director). Wie weet tot snel!