Choose your own adventure

Abonneer op onze nieuwsbrief

* zijn verplichte velden
De mooiste vacatures
home

F&B Manager

Bedrijf
Restaurant 'Noble Kitchen' *

Type horeca
Restaurant

Plaats
Cromvoirt (’s-Hertogenbosch)

Dienstverband
Fulltime

Functieomschrijving

F&B Manager
In het voorjaar 2018 openende Edwin Kats zijn tweede restaurant: Noble Kitchen. Op een uitzonderlijk mooie locatie in de omgeving van ‘s-Hertogenbosch, gelegen bij Bernardus Golf te Cromvoirt in een spectaculair nieuw pand met rondom zicht op de omringende natuur.

Noble Kitchen is meer dan een restaurant alleen. Onder één dak hebben we 4 multifunctionele meeting rooms, Bernardus Café, onze Bar & Brasserie en Noble Kitchen dat bekroond is met een Michelin ster in 2020.

Inmiddels hebben wij een team mogen opbouwen met leuke, professionele en gepassioneerde collega’s in zowel de service als de keuken.

Ondernemende mensen die samen met Edwin een hecht team vormen met één doel: Noble Kitchen de komende jaren mede opbouwen tot een geweldige plek waar de gasten centraal staan en de collega’s het goed met elkaar kunnen vinden. Een restaurant waar de gasten mooie momenten beleven samen met de keukenbrigade en de collega’s aan de voorkant. Met elkaar zullen wij Noble Kitchen klaarstomen voor het KLM Open dat vanaf 2021 zal plaatsvinden bij Bernardus Golf.

Om dit team aan te sturen zijn wij op zoek naar jou: een ondernemende manager die zowel op operationeel als tactisch gebied ijzersterk is, hardwerkend en meer dan servicegericht. Een leider met een duidelijke visie, die het hele team van Bernardus Café, Noble Kitchen en Meeting & Events inspireert, coacht en complimenteert. Je houdt op elk moment en in elke situatie de focus op de hoge kwaliteit die wij nastreven – je bent streng doch rechtvaardig.

Je bent de manager van een team dat bestaat uit 15 tot 20 collega’s. Zij hebben allen behoefte aan goed leiderschap en individuele ontwikkeling en daar ga jij met hart en ziel voor zorgen. Maar rendement is ook van belang. Jij bent (mede-) verantwoordelijk voor het financiële resultaat door de juiste planning van collega’s, maar ook door een goed inkoopbeleid te voeren. Als F&B manager rapporteer je samen met Tom Schoonus, de Chef de Cuisine, direct aan Edwin Kats.

Tot slot, je bent een manager van leading by example en dat doe je door daadwerkelijk in het midden van het proces te staan. Je weet op de juiste momenten het overzicht te houden en gaat oplossingsgericht te werk.

Dit ben jij:

 • Relevante werkervaring (minimaal 3 jaar) in een vergelijkbare positie. Bij voorkeur in hotels of restaurants van vergelijkbare omvang.
 • In bezit van vakgerichte diploma’s als leermeester, WSET level 2 en sociale hygiëne.
 • HBO werk- en denkniveau.
 • Gastvrij en representatief.
 • Sterke persoonlijkheid
 • Communicatief sterk en makkelijk in de omgang met gasten en collega’s.
 • Beschikt over natuurlijke dienstverlenende houding en toont leiderschap.
 • Sterke commerciële drive (ondernemersmentaliteit).
 • Oog voor detail en kwaliteit.
 • Flexibel en stressbestendig.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wil jij deel uitmaken van dit spannende, inspirerende en doelgerichte project?

Stuur je cv op, dan nodigen we je graag uit voor een vervolg. Wij vinden het van groot belang dat je als persoonlijkheid bij ons team past, maar jouw ervaring en kennis dragen zeker ook bij aan een eventuele match. (marieke@noblekitchen.nl)