Choose your own adventure

Abonneer op onze nieuwsbrief

* zijn verplichte velden
De mooiste vacatures
home

Gastheer / Gastvrouw

Bedrijf
Restaurant 'Cèpes'

Type horeca
Restaurant in Hotel

Plaats
Otterlo

Dienstverband
Fulltime

Functieomschrijving

de baan
Als medewerker van ons JRE restaurant zorg jij ervoor dat het aan onze gasten niets ontbreekt. Je bent het aanspreekpunt en het gezicht voor onze gasten. Door de diversiteit van ons bedrijf kan dit zijn tijdens het de lunch, het diner of gewoon bij een kop koffie of een drankje in de lounge of op het terras. Je neemt bestellingen op, bedient onze gasten en je maakt er een sport van om hun verwachtingen te overtreffen. Samen met het team sluit je de dag gezellig af.

jij
Beschikt over een mbo- of hbo- werk- en denkniveau en hebt een basis wijnkennis. Je bent gastvrij op een representatieve en enthousiaste manier. Je hebt een flexibele instelling en de woorden teamspirit en collegialiteit zijn op jou van toepassing. Kwaliteit leveren staat bij jou hoog in het vaandel. Je bent een harde werker en je houdt van een gezellige drukte om je heen. Jouw ervaring (minimaal 1 jaar in het midden- of hoge segment) kan je goed toepassen bij ons bedrijf, dat onze gasten op hoog niveau van dienst is.

wij
Bieden jou een gezellige en mooie werkplek en leuke collega’s. Ons team is jong, geïnspireerd en gedreven om de perfecte gastervaring te kunnen geven. Je kan gebruik maken van onze wellness en fitness tijdens daluren. Als je op de fiets komt krijg je een leuke vergoeding. Jouw salaris is boven horeca CAO. Daarnaast bieden wij flexibele vrije dagen en een winstdeling! Er worden regelmatig educatieve uitstapjes georganiseerd naar o.a. lokale leveranciers. Jouw ontwikkeling is voor ons belangrijk. Daarom is er de mogelijkheid om gefinancierde beroepsgerichte trainingen te volgen.

hotel de sterrenberg
Hotel de Sterrenberg is een pas gerenoveerd luxe 4 sterren hotel. We hebben 39 kamers en 8 vergaderzalen, fitness, zwembad en wellness faciliteiten. Onze keuken kookt op een hoog niveau. Onze gasten zijn nationaal en internationaal, zakelijk en privé.

contact
Stuur je sollicitatie voorzien van CV naar Liset Bom (liset@sterrenberg.nl) Voor vragen kun je hem bereiken via 0318 – 59 12 28.