Choose your own adventure

Abonneer op onze nieuwsbrief

* zijn verplichte velden
De mooiste vacatures
home

Gastheer / Gastvrouw

Bedrijf
Restaurant 'Cèpes'

Type horeca
Restaurant in Hotel

Plaats
Otterlo

Dienstverband
Fulltime

Functieomschrijving

 Hotel de Sterrenberg is een pas gerenoveerd luxe 4 sterren hotel. We hebben 44 kamers en 8 vergaderzalen, fitness, zwembad en wellness faciliteiten. Onze keuken kookt op een hoog niveau (Bib Gourmand). Onze gasten zijn nationaal en internationaal, zakelijk en privé.

De baan als medewerker van ons met Bib Gourmand bekroonde restaurant zorg jij ervoor dat het aan onze gasten niets ontbreekt. Dit is vanaf het ontbijt tot aan het diner. Je bent van A tot Z bezig met de gast. Van ontvangst tot bestellingen, je neemt bestellingen op, maakt ze en serveert deze uit tot het afrekenen. Ook het bijhouden en aanvullen van dranken, voorraad en servies behoort tot een van jouw taken.

Door de diversiteit van ons bedrijf kan je de ene dag een ontbijtdienst hebben terwijl je in het weekend tijdens het diner de wijnen aan onze gasten uitlegt. Jij bent gek op gastvrijheid en flexibel inzetbaar. Je kan hard doorwerken en je houdt van een gezellige drukte om je heen. Jouw ervaring (minimaal 1 jaar in het midden- of hoge segment) kan je goed toepassen bij ons bedrijf, dat onze gasten graag op hoog niveau van dienst is.

Wij bieden jou een gezellige en mooie werkplek en leuke collega’s. Je kan gebruik maken van onze wellness en fitness tijdens daluren. Als je op de fiets komt krijg je een leuke vergoeding. Jouw salaris is conform horeca CAO. Daarnaast bieden wij een winstdeling!

Ons team is jong, geïnspireerd en gedreven om de perfecte gastervaring te kunnen geven.

Stuur je sollicitatie voorzien van CV naar Sybren Muijs email ; sybren@sterrenberg.nl Voor vragen kan je haar bereiken via 0318 – 59 12 28.

www.sterrenberg.nl