Choose your own adventure

Abonneer op onze nieuwsbrief

* zijn verplichte velden
De mooiste vacatures
home

Medewerker Bediening

Bedrijf
Restaurant 'De Kromme Dissel' *

Type horeca
Restaurant

Plaats
Heelsum

Dienstverband
Fulltime

Functieomschrijving

Als Medewerker bediening in Michelinster-restaurant De Kromme Dissel creëer je bij de gasten blijvende herinneringen.
Ben je van nature gastvrij, heb je een opgewekt karakter en werk je graag met een fantastisch product in een prachtige omgeving? Dan is de vacature voor Medewerker Bediening in Michelinsterrenrestaurant De Kromme Dissel in Heelsum je op het lijf geschreven!

De baan
Als Medewerker Bediening bij De Kromme Dissel weet je één ding zeker: je werkt in een fantastische omgeving met prachtige producten. Samen met het team werk je hard – maar altijd met een glimlach – om het de gasten naar de zin te maken. Om hun verwachtingen te overtreffen zelfs! Voel je je thuis in een gastgerichte omgeving en raak je niet in de stress wanneer veel mensen tegelijk dineren? Dan ben je helemaal op je plek bij De Kromme Dissel in Heelsum.

De afdeling
Bij De Kromme Dissel is alleen het beste goed genoeg. Daarom staat alles tijdens het diner in het teken van de hoogste kwaliteit, eerlijke (lokale) producten, originaliteit, vindingrijkheid en perfectie. Goed samen kunnen werken én ideeën durven delen is een must. Als Medewerker Bediening bij De Kromme Dissel werk je in wisselende diensten. Je rapporteert aan de Maître Sommelier. Overuren worden gecompenseerd middels een tijd-voor-tijd regeling.

Wie zoeken we voor deze functie?
Voor de vacature van Medewerker Bediening bij De Kromme Dissel zoeken we een bevlogen gastheer of gastvrouw. Een actieve en spontane houding vinden we belangrijker dan theoretische kennis, want de kennis over producten brengen we je graag bij. Ervaring is een absolute pré, maar je presentatie en je omgang met de gasten geven de doorslag.

Check hier of je uit het juiste hout bent gesneden:
– Heb je een opleiding op MBO niveau afgerond?
– Ben je spontaan en heb je een goed verzorgd uiterlijk?
– Ben je een teamspeler?
– Werk je graag in een mooie en inspirerende omgeving?
– Spreek je meerdere talen?
– Ben je flexibel en hou je van afwisseling?
– Wil je werken voor een Chef met lef?
– Krijg je energie van ‘het mensen naar de zin maken?’
– Zit het met je verantwoordelijkheidsgevoel wel goed?
– Ben je zelfverzekerd en stressbestendig?
– Wil je op het gebied van wijnen en spijzen nog veel leren?
– Ben je creatief in het bedenken van oplossingen?

Heb je de meeste vragen met JA beantwoord? Dan zijn we wat ons betreft een match!

Wat hebben we jou te bieden?
Wij bieden je een veilige en vertrouwde omgeving. Een dynamische plek waar je je welkom voelt en jezelf kunt zijn. Bij De Kromme Dissel in Heelsum kun je rekenen op de waardering van de gasten en op een fantastisch team om mee te werken. We zijn behulpzaam naar gasten én collega’s en springen in waar het nodig is. We werken, leren, groeien, feesten, lachen en huilen met elkaar. Wij zijn oprecht in je geïnteresseerd en geven je de ruimte om je talenten te ontdekken en te ontwikkelen.

Jouw werkplezier is onze bekroning
Wij gaan graag een langdurige relatie met je aan. Daarom investeren we in je welzijn en in je persoonlijke ontwikkeling. Als jij je werk met plezier en enthousiasme doet, dan straal je dat uit naar je collega’s en naar de gasten in het hotel. Zo ontstaat er een positieve vibe waar iedereen in het hotel energie van krijgt!

Voor de vacature van medewerker bediening bij De Kromme Dissel bieden we een marktconform salaris (uiteraard) en de mogelijkheid tot een vast contract.

Sollicitatieprocedure
Zie je het helemaal zitten om de vacature van medewerker bediening bij Restaurant De Kromme Dissel in Heelsum in te vullen?

Stuur dan een email naar restaurant@krommedissel.nl of bekijk de vacaturepagina van Fletcher!