Choose your own adventure

Abonneer op onze nieuwsbrief

* zijn verplichte velden
De mooiste vacatures
home

Gastheer / Gastvrouw

Bedrijf
Restaurant Kasteel Heemstede *

Type horeca
Restaurant

Plaats
Houten

Dienstverband
Fulltime/Parttime

Functieomschrijving

Het restaurant is gevestigd op de onderste verdieping van het in 2002 geheel gerestaureerde Kasteel Heemstede in Houten bij Utrecht. Een prachtige historisch locatie omringd met een slotvijver op een landgoed met fraai aangelegde tuinen. Het interieur bevat nog een aantal originele elementen zoals de oude gewelven en intieme ruimtes maar met een moderne inrichting. 

Sinds 2020 heeft chef Ollie Schuiling hier zijn intrek genomen en een hele eigen stijl geïntroduceerd. Samen met zijn keukenteam voorzorg hij op het seizoen geïnspireerde gerechten met een moderne internationale toets. Kenmerkend zijn de combinatie van rijke smaken met een fris zuurtje en ingrediënten van topkwaliteit in de hoofdrol.

Het bedieningsteam, onder leiding van My Truong, zorgt er op een ontspannen wijze voor dat het u aan niets ontbreekt in ons restaurant. Binnen dat team is een special rol weggelegd voor onze sommelier Liz Barents. Zij zorgt voor een zorgvuldig geselecteerde begeleiding van de gerechten. Tezamen hopen we onze gasten een onvergetelijke ervaring mee te geven die ze nog lang bijblijft.

Gastvrouw/Gastheer Bediening     (Fulltime of Parttime)    

In het restaurant proberen we als team de puntjes op de i te zetten en tegelijkertijd een rustige ontspannen sfeer te creëren. Wij zijn van mening dat als gasten zich thuis voelen in het restaurant, ze optimaal kunnen genieten van hun gezelschap en de gerechten en wijnen die wij serveren. Deze acties, hoe klein ze ook kunnen zijn, zijn van enorm belang voor de totaalbeleving van onze gasten. Op die manier willen wij gastvrijheid naar een hoger niveau tillen.
 

We zijn opzoek naar dames en heren met een oog voor detail en gastvrijheid in hun hart en nieren. Iemand met interesse heeft voor fine-dining en dat ook met enthousiasme over kan brengen naar onze gast. Een persoon die tezamen met ons jonge en ambitieuze team een onvergetelijke ervaring willen verzorgen. We bieden je graag de ruimte je kennis en verantwoordelijkheid te ontwikkelen. 

Interesse? Graag nodigen we je uit voor een rondleiding en een kopje koffie op het kasteel!  

Mail je CV en motivatie naar;

info@restaurant-kasteelheemstede.nl

Of bel gerust even voor meer informatie;

030-27 222 07