Choose your own adventure

Abonneer op onze nieuwsbrief

* zijn verplichte velden
De mooiste vacatures
home

Gastheer / Gastvrouw

Bedrijf
Restaurant 'Kok Verhoeven'

Type horeca
Restaurant

Plaats
Tilburg

Dienstverband
Fulltime/Parttime

Functieomschrijving

Kok Verhoeven is een reeds gevestigd bedrijf in Tilburg. Sinds 2013 bieden wij onze gasten de keuze Brasserij of Restaurant. Eerlijke producten, herkenbaar, vers en met invloeden van de seizoenen. Het jonge team is gedreven, steeds op zoek naar innovatie en het uitwerken van nieuwe ideeën.  

Onze Brasserij staat in de Michelin Gids met een Bib Gourmand vermelding. Ons restaurant legt zich mee toe op het fine dining concept. Avondvullende beleving op niveau…

Voor ons Restaurant zijn we op zoek naar een gastheer/gastvrouw die met zijn/haar ervaring & enthousiasme onze gasten in de watten kan leggen. Je bent een doorzetter en zorgt voor een fijne beleving bij onze gasten. Beleving aan tafel en goede service staan bij ons heel hoog in het vaandel. Zoals onze chef zegt “het moet kloppen van deurkruk vastpakken bij binnenkomst, tot vertrek”

Wie ben jij?

Je bent een harde werker en je houdt van een gezellige drukte om je heen. Ook in rustigere tijden blijf je focus houden. Werkzaamheden variëren van gasten ontvangen, wijnen, bieren, cocktails, gerechten serveren en de voorbereidingen achter de schermen. Uiteraard waarderen wij ook het meedenken binnen onze filosofie en innovatie inbreng binnen ons concept. Er is voldoende ruimte voor eigen inbreng.

Je hebt een flexibele instelling, in zowel werkzaamheden als werktijden. Gastvrijheid zit in je bloed en genen en je bent representatief. Teamspirit en collegialiteit zijn woorden die op jou van toepassing zijn. Je hebt ervaring en/of ben erg leergierig en wil je verder ontwikkelen binnen het gastheerschap/gastvrouwschap.

Aanbod

Wij bieden een functie met een goede beloning, afwisselende tijden en zeker ook tijd voor sociaal leven. We zoeken een collega die 28 – 38 uur per week wil werken. (uren in overleg) We streven naar een vierdaagse werkweek in fulltime dienstverband. Zondag is onze vaste sluitingsdag. Rooster ruim op tijd bekend en aanvraag vrije dagen bespreekbaar. Altijd twee aaneengesloten dagen vrij in de week. Daarnaast organiseren we diverse keren per jaar een teamuitje.

Contractduur 12 maanden

Soort dienstverband: Fulltime/Parttime, Bepaalde tijd

Salaris bruto, exclusief vakantiegeld, 38 uur € 1947.82 - € 2474.68

Meer info of solliciteren mail of bel Rachelle of Angela rachelle@kokverhoeven.nlinfo@kokverhoeven.nl 013-5451088