Choose your own adventure
De mooiste vacatures
home

Gastheer / Gastvrouw

Bedrijf
Restaurant 'Wolfslaar' *

Type horeca
Restaurant

Plaats
Breda

Dienstverband
Parttime

Functieomschrijving

Wat moet je weten over ons: Restaurant Wolfslaar bevindt zich in een voormalig, sfeervol koetshuis, gelegen op Landgoed Wolfslaar in Breda. Sinds begin september is ons restaurant overgenomen en staat het op eigen benen. In de keuken staan chef-kok Maarten Camps en zijn brigade de sterren van de hemel te koken. Ja, we weten dat ze dat in iedere keuken roepen, maar bij ons is het écht zo. En wat ook zo is: ons restaurant is prachtig gelegen. Iedere keer als je door de toegangspoort het landgoed op rijdt, realiseer jij je op wat voor een prachtige plek je werkt. Wij verbazen gasten bij elk bezoek met menu’s op basis van producten uit de streek, van het seizoen en uit eigen moestuin.

Dat is streven naar perfectie in combinatie met een zeer prettige werksfeer. Het team bestaat uit veel jonge mensen, allemaal even gedreven en gepassioneerd.

Vacature Gastheer / Gastvrouw / bedieningsmedewerker +- 20 uur, oproepkracht Iemand met passie en kennis van het vak, en klaar voor een nieuwe uitdaging. Dat is wie we zoeken om ons team te komen versterken bij Restaurant Wolfslaar. Als gastheer of gastvrouw bij ons restaurant ben ervoor verantwoordelijk dat onze gasten een optimale ervaring bij ons hebben. Heb je ervaring in een vergelijkbare functie, vind je het fijn om zaken af te stemmen met je collega’s, ga je ook voor kwaliteit en een perfecte ervaring voor onze gasten en heb je, of studeer je, op (minimaal) mbo-niveau, dan zijn we daar heel erg blij mee.

Zoek jij een uitdagende baan die je eventueel met je studie kunt combineren zijn wij op zoek naar jou!

Wat kun jij van ons verwachten: Over goede arbeidsvoorwaarden hoef je met ons niet in discussie, die vinden wij logisch en hartstikke normaal. We zorgen ervoor dat je goed wordt beloond voor je bijdragen in ons restaurant. Daaronder valt natuurlijk als je een dag bij ons werkt, voor eten gezorgd zal worden. Dit nuttigen we gezamenlijk en zullen wij altijd de tijd voor nemen. Ook aan de secundaire zaken is gedacht. Je krijgt niet alleen superleuke collega’s en een gezellige werksfeer, maar tevens kansen om door te groeien als je dat wilt en de allerleukste personeelsuitjes.

Hebben we je enthousiast gemaakt? Laat dan van je horen via restaurant@restaurantwolfslaar.com.

We vinden het leuk als je wat vertelt over jezelf en waarom je graag deel wilt uitmaken van het team van restaurant Wolfslaar. We zien je bericht graag tegemoet en laten snel van ons horen als we je bericht hebben ontvangen. Vervolgens gaan we graag met je in gesprek. Zijn we allebei blij en tevreden? Dan hopen we dat je snel wilt en kunt beginnen. Wil je meer weten voordat je reageert? Dan zijn we bereikbaar via 076-2014975. Heb je ervaring in een vergelijkbare functie, vind je het fijn om zaken af te stemmen met je collega’s, ga je ook voor kwaliteit en een goede hygiëne en heb je gestudeerd op (minimaal) mbo-niveau, dan zijn we daar heel erg blij mee!