Choose your own adventure
De mooiste vacatures
home

Gastheer / Gastvrouw en aankomend Sommelier

Bedrijf
Restaurant 'MEI'

Type horeca


Plaats
Amersfoort

Dienstverband
Fulltime/Parttime

Functieomschrijving

Bij MEI worden hoogwaardige, lokale ingrediënten gebruikt om simpele, duurzame en uitzonderlijke gerechten te maken. Verse ingrediënten, pure smaken en duurzame producten staan centraal. Bij ons eet je wat wij dichtbij oogsten.

Marco Blok staat aan het roer bij MEI. Deze creatieve chef staat al 35 jaar in de keuken en kleurt graag buiten de lijntjes. Eerder veroverde hij een Michelin ster met zijn restaurant Bloks. Sinds 2020 runt hij MEI, waarin hij focust op lokale producten en duurzame gerechten.

Onlangs verscheen er een mooi artikel over MEI in de Michelin gids, getiteld "Marco Blok omarmt duurzaamheid". Lees via onderstaande link hoe MEI tot stand is gekomen en wat de achterliggende gedachte achter MEI is. Klik hier voor het artikel.

We zijn per direct op zoek naar...

Gastheer / Gastvrouw en/of aankomend Sommelier

Wil je werken met de mooiste biologische wijnen van Europa, dan kunnen we samen nog veel leren! We werken samen met Smaragd wijnen.

We koken met de seizoenen mee met streekproducten, o.a. met de Lindenhof uit Baanbrugge en de Eemlandhoeve uit Bunschoten.

De vis welke we serveren is ook super duurzaam, deze worden gevangen in de Noordzee met nachtboten en waarop gevist mag worden met gebruik van de bijvangst!

De menu's wisselen wekelijks waardoor er veel afwisseling in je wijn/spijs combinaties.

We werken 4 dagen per week op woensdag t/m zaterdag geopend vanaf 18.00 uur.

Interesse gewekt? meer info? Laat van je horen!

En bel Ingeborg Blok (eigenaresse) 0653358361 of mail info@mei-amersfoort.nl