Choose your own adventure
De mooiste vacatures
home

Gastheer / Gastvrouw

Bedrijf
Restaurant 'De Librije' ***

Type horeca
Restaurant in Hotel

Plaats
Zwolle

Dienstverband
Fulltime

Functieomschrijving

Librije Beheer BV bestaat uit de kwaliteitsbedrijven Restaurant De Librije, Librije’s Hotel, Librije’s Winkel, Brass Boer Thuis, Bar Senang en Brasserie Jansen in Zwolle en Brass Boer op Bonaire & Curaçao. Jonnie en Thérèse Boer leveren met hun medewerkers een hoge gastronomische kwaliteit en de beleving van de gast staat altijd voorop.

Functie-inhoud

Ter uitbreiding van ons service team bij De Librije in Zwolle, zijn wij op zoek naar een fulltime gastheer/ -vrouw. Door jouw ervaring in de bediening in combinatie met jouw vakkennis, creativiteit en enthousiasme zorg jij ervoor dat onze gasten een heerlijk moment beleven. Je onderhoudt en verzorgt de gasten op een prettige en professionele manier.

Profiel

Om voor deze functie in aanmerking te komen, beschik je over MBO+ werk- en denkniveau en is ervaring in de bediening een absolute must. Je bent gastvrij op een natuurlijke en representatieve manier. Je vertelt met passie over de gerechten en producten. De woorden teamspirit, flexibiliteit en collegialiteit zijn op jou van toepassing

Aanbod

Wij bieden een 4-daagse werkweek o.b.v. een fulltime dienstverband (38 uur per week) in een dynamische werkomgeving. Werktijden zijn zowel overdag als ’s avonds. Doorgroeimogelijkheden binnen één van onze andere bedrijven.

De Librije is 4 dagen per week geopend (woensdag t/m zaterdag).

Procedure

Mail je CV en motivatie naar afdeling personeelszaken van De Librije, personeelszaken@librije.com

Na een uitvoerige selectie word je mogelijk uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek.