Choose your own adventure
De mooiste vacatures
home

Gastheer / Gastvrouw / Bediening

Bedrijf
Restaurant 'De Kleischuur'

Type horeca
Restaurant

Plaats
Gouda

Dienstverband
2 avonden per week

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een medewerker bediening M/V voor 2 avonden per week!

 

Wij zijn een restaurant in het hogere segment en koken met wat de seizoenen ons brengt. Wij hanteren daarbij biologisch, lokaal en wildpluk producten en verwerken dit met o.a. fermentatie, roken en inmaak technieken tot mooie creatieve gerechten. Wij serveren alleen meer gangen menu’s .

 

Wij hebben 14 medewerkers in dienst, 35 couvert en hebben korte lijnen naar elkaar. Wij  zijn gemotiveerd om kennis op te doen op zowel voedsel, wijnen en non alcoholische dranken.

 

Wij zoeken een gastheer / gastvrouw meewerkend in de bediening. Je hebt oog voor de gasten, ziet details en hebt bij voorkeur affiniteit met duurzaamheid. Je bent in staat om snel informatie tot je te nemen en eigen te maken. Met name  de informatie over de gerechten. De informatie over de wijnen - indien nodig - gaan we je langzaam bijleren. Verder draag je samen met je collega’s zorg voor een service gerichte avond en een schone werkplek. Je bent vriendelijk en ziet er verzorgd uit.

Wij bieden: Altijd vrij in de week van kerst. Zowel vaste dagen als rouleer dagen zijn mogelijk waarbij je bij het rouleren om de week de zaterdag en zondag vrij bent. Een passend salaris in overleg van ervaring. Fooi verdeling op basis van gewerkte uren. Werken in een klein, ambitieus team waarbij jouw input telt.

 

Lijkt deze functie iets voor jou? Neem dan contact op met Marleen 0629427892 of mail  post@dekleischuur.nl Dan kunnen we kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen.