Choose your own adventure
De mooiste vacatures
home

Gastheer / Gastvrouw / Bediening

Bedrijf
Restaurant 'De Echoput'

Type horeca
Restaurant in Hotel

Plaats
Apeldoorn

Dienstverband
Fulltime/Parttime/Oproep

Functieomschrijving

Op een bijzondere plek in de bossen van Paleis het Loo bij Apeldoorn, kwam in 1955 de familie Klosse naar de Echoput. Theehuis 'De Echo' groeide sindsdien uit tot een gastronomisch 5-sterren hotel-restaurant waarbij alles draait om de gastronomische beleving in harmonie met de Veluwse natuur.

 

Restaurant de Echoput staat al jaren bekend om haar natuurlijke (wild)bereidingen en uitzonderlijke wijn-spijs combinaties. Puur en echt eten. Dit begon in de jaren '50 met de visie van grootvader Jaap, die zich specialiseerde in de producten die in de directe omgeving te vinden waren, zoals wild, paddenstoelen en bessen. Samen met de chef Kevin Schlaman haalt de derde familiegeneratie nog altijd inspiratie uit de tradities. “We willen alles uit de natuur halen, letterlijk en figuurlijk.”

 

Houd je van lekker eten, fine-dining horeca en doe jij niets liever dan mensen in de watten leggen? Dan is dit jouw kans om een van de nieuwe gezichten te worden van Restaurant de Echoput!

 

Als gastvrouw/gastheer bediening ben jij ervoor verantwoordelijk dat het onze gasten in het restaurant, de bar of op het terras aan niets ontbreekt. Dat begint natuurlijk met een warm welkom bij de ontvangst. Je zorgt er vervolgens samen met het team voor dat de service op rolletjes verloopt.


Je wordt onderdeel van een heel leuk team van collega’s die allemaal passie hebben voor een service met aandacht en kwaliteit. Een mooie combinatie tussen jong talent en 'ervaren rotten' in ons mooie vak. We komen wekelijks bij elkaar om actief te brainstormen over hoe wij onze gastbeleving nog verder kunnen verbeteren. Je krijgt een persoonlijke coach (zoals Bert Wolthuis en Peter Klosse) en daarnaast zijn er volop mogelijkheden om opleidingen en cursussen te volgen aan de Academie voor Gastronomie.

Dit ben jij:
> Je bent een natuurlijke gastheer of gastvrouw
> Je hebt passie voor fine-dining en gastronomie
> Je kunt goed samenwerken met een team
> Je bent fulltime of parttime beschikbaar en ziet geen probleem in wisselende werktijden

Dit hebben wij jou te bieden:
> Een leuke baan (parttime of fulltime) met veel verantwoordelijkheid in een bedrijf dat draait om gastronomie in harmonie met de natuur
> Een leerzame familieomgeving met bijna 70 jaar expertise in gastronomie, gastvrijheid en wijn-spijs
> Een persoonlijke coach
> Opleidingen en cursussen aan de Academie voor Gastronomie
> Een goed salaris
> Diverse doorgroeimogelijkheden in het restaurant en/of hotel

Interesse? Neem dan direct contact op met Lodewijk Klosse l.klosse@echoput.nl of bel 055-5191248.
 

www.echoput.nl